ΕΛΛΑΔΑ

Καθυστέρησε να εμβολιαστεί η 36χρονη με κορονοϊό που έχασε το μωρό της

καθυστέρησε-να-εμβολιαστεί-η-36χρονη-με-225398

Δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή το πρόωρο μωράκι της 36χρονης με κορονοϊό που γεννήθηκε χθες στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

«Είκοσι δύο εβδομάδες ήταν το έμβρυο. Πλάστηκε, κανονικός άνθρωπος ήταν. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν το παιδάκι να το φέρουμε εδώ και να το θάψουμε, αν μπορούν να το θάψουν. Είναι δύσκολες καταστάσεις, πρωτόγνωρες, για όλους, όχι μόνο για εδώ για όλο τον κόσμο», λέει οικογενειακός φίλος

Oι γιατροί αναγκάστηκαν να πάρουν με καισαρική το βρέφος που κυοφορούσε σχεδόν 6 μήνες η 36χρονη. Η ίδια παλεύει σήμερα διασωληνωμένη μη γνωρίζοντας τον χαμό του παιδιού της.

«Μακάρι να γλιτώσει η κοπέλα τουλάχιστον. Εντάξει έχουν ένα παιδάκι, έχουν και ένα αγοράκι».

Είχε κάνει μόνο την πρώτη δόση του εμβολίου

Όπως εξηγεί αποκλειστικά στο LIVE NEWS οικογενειακός φίλος, η 36χρονη καθυστέρησε να εμβολιαστεί λόγω φόβου για την εγκυμοσύνη της.

Όταν έκανε την πρώτη δόση μέσα στις γιορτές, τα συμπτώματα του κορονοϊού ήδη είχαν αρχίσει να εκδηλώνονται.

«Έκανε την πρώτη δόση και στην αρχή που έκανε πυρετό νόμιζε ότι ήταν από το εμβόλιο. Τα παιδιά αυτά είχαν τον φόβο. Όχι ότι ήταν αντιεμβολιαστές ή κατά του εμβολίου, ούτε μία στο εκατομμύριο. Απλώς καθυστερούσε η κοπέλα ξέρεις όπως όλες οι εγκυμονούσες τώρα, ήταν διστακτικές. Ο φόβος σου λέει, τι, πώς, το έμβρυο και αυτά το ένα το άλλο, φοβούνται οι γυναίκες».

newsit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου