ΕΛΛΑΔΑ

Βρήκαν νεκρό άνδρα τυλιγμένο σε κουβέρτα στο Μενίδι

βρήκαν-νεκρό-άνδρα-τυλιγμένο-σε-κουβέ-225208

Το πτώμα ενός άνδρα τυλιγμένο σε χαλί εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης, 04.01.2021, σε εγκαταλελειμμένο σχολείο στο Μενίδι. και το θρίλερ για γερά νεύρα μόλις ξεκίνησε.

Ο άνδρας ήταν σκεπασμένος με κουβέρτα και το πτώμα που βρέθηκε σε εγκαταλειμμένο σχολείο είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σε προχωρημένη σήψη. Λύση στο μυστήριο αναμένεται να δώσει ο ιατροδικαστής που θα εξετάσει το πτώμα για να δει εάν ο θάνατος προήλθε από εγκληματική ενέργεια ή από παθολογικά αίτια.

Αυτή τη στιγμή αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την περιοχή και συλλέγουν όλα τα στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση. Αν και η ταυτότητα του άνδρα παραμένει προς το παρόν άγνωστη, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η σορός να ανήκει σε κάποιον άστεγο ο οποίος δεν αποκλείεται να ήταν και χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Προς το παρόν, πάντως, δεν αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο, και για αυτό οι αστυνομικοί εκτός από την εξέταση του ιατροδικαστή, αναζητούν και την ταυτότητα του θύματος που θα τους βοηθήσει να φτάσουν σε τυχόν συγγενικά του πρόσωπα.

newsit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου