ΕΛΛΑΔΑ

65χρονος και 60χρονος τα θύματα της νταλίκας στον Κηφισό

65χρονος-και-60χρονος-τα-θύματα-της-νταλί-22463

Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς και μια γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη συνέβη τα ξημερώματα στον Κηφισό από οδηγό νταλίκας που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 5.40 τα ξημερώματα, στη λεωφόρο Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος του ΙΚΕΑ, όταν η νταλίκα με κατεύθυνση τον Πειραιά πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με δύο ΙΧ.

Νεκροί είναι οι δύο άνδρες, οδηγοί των αυτοκινήτων, ενώ μια γυναίκα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αττικόν σε σοβαρή κατάσταση.

Ο οδηγός της νταλίκας είναι 64 ετών. Ο νεκρός οδηγός του πρώτου ΙΧ είναι ένας 65χρονος αλβανικής υπηκοότητας ενώ το θύμα του δεύτερου οχήματος επίσης αλβανικής υπηκοότητας είναι 60 ετών. Βαριά τραυματισμένη νοσηλεύεται η 34χρονη κόρη του 60χρονου.

Οι πληροφορίες που έφερναν τον οδηγό να είναι υπό την επήρεια αλκοόλ,μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνονται επίσημα. Εχει ληφθεί αίμα από τον οδηγό και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Φωτό: TheTOC

Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού των τριών ατόμων συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Μετά από αρκετή ώρα δόθηκαν στην κυκλοφορία οι δύο λωρίδες της Κηφισού, που είχαν κλείσει λόγω του δυστυχήματος με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ουρά χιλιομέτρων.

Φωτό: TheTOC

Πηγή:TheTOC

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου