ΕΛΛΑΔΑ

Υποψήφιος για την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας ο Τρεμόπουλος

υποψήφιος-για-την-περιφέρεια-κ-μακεδο-224399

Τη θέση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας θα διεκδικήσει, με τη στήριξη των Οικολόγων Πράσινων, ο περιφερειακός σύμβουλος και πρώην ευρωβουλευτής Μιχάλης Τρεμόπουλος, όπως αποφασίστηκε ομόφωνα στη συνέλευση των μελών του κόμματος σε επίπεδο Κ. Μακεδονίας.

«Μετά από πίεση των μελών και με ομόφωνη, τελικά, απόφαση, κατεβαίνω υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας. Τα μέλη εκτίμησαν ότι μετά τους αγώνες, τις αποκαλύψεις, την αποκαθήλωση του καθεστώτος Ψωμιάδη και την εμπειρία του αντιπροέδρου περιφερειακής ανάπτυξης του Ευρωκοινοβουλίου, δεν μπορεί να υπάρξει καμιά άλλη υποψηφιότητα απέναντι στον Μ. Τρεμόπουλο. Θα αγωνιστώ για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προς όφελος της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας και των πολιτών» δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο κ. Τρεμόπουλος.

Στη συνέλευση δεν ελήφθη απόφαση σχετικά με την υποψηφιότητα στον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Η πρόταση για αυτόνομη κάθοδο συγκέντρωσε σχετική πλειοψηφία, καθώς υπήρξαν «λευκά» που εμπόδισαν τη διαμόρφωση απόλυτης πλειοψηφίας, και το ζήτημα θα συζητηθεί και πάλι την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου.

Στη συνέλευση υπήρξαν και θετικές προσεγγίσεις στις προτάσεις συνεργασίας που έγιναν από τις παρατάξεις «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» του Γιάννη Μπουτάρη και «Ανοιχτή Πόλη» του Τριαντάφυλλου Μηταφίδη (ΣΥΡΙΖΑ).

zougla.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου