ΕΛΛΑΔΑ

Δεύτερη θητεία στον δήμο Χανίων θα διεκδικήσει ο Μανώλης Σκουλάκης

δεύτερη-θητεία-στον-δήμο-χανίων-θα-διε-224088

Την απόφασή του να διεκδικήσει δεύτερη θητεία στον δήμο Χανίων ανακοίνωσε ο δήμαρχος Μανώλης Σκουλάκης. Σε συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του θέλουν να ολοκληρώσουν το έργο τους που ξεκίνησε το 2010.

Ο κ. Σκουλάκης (στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ) απηύθυνε ανοικτό κάλεσμα σε όλες τις δυνάμεις του τόπου και την κοινωνία να συστρατευθούν μαζί του. «Θέλουμε έναν δήμο των πολιτών και όχι των κομμάτων των κομματικών μηχανισμών και των παραγόντων» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Έκανε ένα σύντομο απολογισμό του έργου του στον δήμο Χανίων, μίλησε για τις βασικές αρχές της παράταξής του και κάλεσε τους πολίτες και την κοινωνία να αξιολογήσουν το έργο του. Η νομιμότητα, η χρηστή διοίκηση, η διαφάνεια, η εξυπηρέτηση του πολίτη και η αλληλεγγύη, αποτελούν τους βασικούς άξονες της δημοτικής του ομάδας, όπως ο ίδιος τους περιέγραψε.

Ο κ. Σκουλάκης απηύθυνε ανοικτό ερώτημα προς τους πολίτες καλώντας τους να σκεφθούν, όπως χαρακτηριστικά είπε, «ποια δημοτική παράταξη, ποιος επικεφαλής, με ποιο δείγμα γραφής μπορούν να οδηγήσουν τον δήμο, στην ανάπτυξη».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σκουλάκης, σύντομα θα ανακοινώσει και το ψηφοδέλτιό του που θα απαρτίζεται από μέλη της σημερινής δημοτικής παράταξης αλλά και πολλά νέα πρόσωπα.

Θα ανακοινωθεί, επίσης, το πρόγραμμα θέσεων του συνδυασμού του που ήδη επεξεργάζεται μαζί με τους συνεργάτες του, ενώ θα παρουσιαστεί ανά τομέα και ο απολογισμός της θητείας του στον δήμο Χανίων.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου