ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Σπάνια βρισκόμασταν μόνες μας, χειριστικός ο Μπάμπης, είπε φίλη της Καρολάιν

γλυκά-νερά-σπάνια-βρισκόμασταν-μόνες-22307

Με γρήγορους ρυθμούς διεξάγεται ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας η δίκη με κατηγορούμενο τον 34χρονο πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν Κράουτς, στα Γλυκά Νερά.

Μπορεί οι γονείς της άτυχης Καρολάιν, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν και έχοντας ως κύριο μέλημά τους την ανατροφή της μικρής Λυδίας, να μην είναι παρόντες στο δικαστήριο, ωστόσο όλοι οι μάρτυρες που εξετάστηκαν σήμερα, Τρίτη, ήταν καταπέλτης για τον κατηγορούμενο.

Η «αυλαία» της πρώτης μέρας της δίκης έπεσε με την κατάθεση της νεαρής φίλης της Καρολάιν, η οποία είπε ότι δεν είχαν πολύ στενές επαφές αφού η Καρολαιν είχε επιλέξει να κάνει οικογένεια.

Μάλιστα, όπως εξήγησε έμαθε για την εγκυμοσύνη της μια μέρα πριν γεννήσει.

«Σπάνια βρισκόμασταν μόνες μας»

«Είχαμε αρκετά αραιές συναναστροφές σπάνια βρισκόμασταν μόνες μας. Συνήθως βρισκόμασταν με την παρουσία του κατηγορουμένου. Μου είχε κάνει εντύπωση ότι είχε ο ένας άμεση πρόσβαση στα social media του άλλου και είχαν άμεση πρόσβαση στην τοποθεσία τους» είπε η μάρτυρας και συμπλήρωσε ότι η Καρολαιν είχε εκφράσει κάποια παράπονα στα οποία η ίδια δεν έδωσε σημασία αποδίδοντάς τα στη γέννα.

Η μάρτυρας ξεκαθάρισε πως η Κάρολαιν δεν της είχε αναφέρει προβλήματα στο γάμο της, αλλά στην ίδια είχε κάνει εντύπωση πως «δεν μπορούσε να έρθει ποτέ μόνη της κάπου κι ερχόταν με ταξί που ήταν φιλικό πρόσωπο».

Αναφερόμενη σε συνάντηση της με την Καρολάιν, στην οποία εμφανίστηκε ο Αναγνωστοπουλος, η μάρτυρας περιέγραψε πως εμφανίστηκε εντελώς ξαφνικά.

Μάρτυρας: Ήρθε ο κατηγορούμενος απροσδόκητα εκεί που ήμασταν. Δεν είχαν συνεννοηθεί να έρθει. Απλώς τον είδαμε μπροστά μας. Είτε του το είπε ο φίλος του με το ταξί ή από την εφαρμογή.

Πρόεδρος: Έδειξε έκπληξη η Κάρολαιν;

Μάρτυρας: Έδειξε δυσαρέσκεια.

Εισαγγελέας: Προσπαθώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να γίνεται υποχείριο της διάθεσης του κατηγορουμένου;

Μάρτυρας: Εγώ ίσως σκέφτηκα ρομαντικά και σκέφτηκα ότι για τον έρωτα γίνονται θυσίες.

Ο κατηγορούμενος με σειρά ερωτήσεων που υπέβαλε στη μάρτυρα προσπάθησε να αποτινάξει τον χαρακτηρισμό του «χειριστικού» που ακούστηκε περισσότερες από μία φορές σήμερα στη δικαστική αίθουσα από τους μάρτυρες.

«Σχεδόν βέβαιοι ότι αυτός είναι ο δολοφόνος»

Στη συνέχεια κατέθεσε ένας ακόμα αστυνομικός ο οποίος αναφέρθηκε στην ημέρα της σύλληψης του κατηγορούμενου και την ομολογία του. «Ήμασταν σχεδόν βέβαιοι ότι αυτός είναι ο δολοφόνος».

Η δίκη θα συνεχιστεί το πρωί της Πέμπτης, οπότε και αναμένεται να ολοκληρωθεί ο κύκλος των μαρτύρων κατηγορίας.

Πηγή: in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου