ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε εγκαταλελειμμένο βρέφος στο Χαλάνδρι

βρέθηκε-εγκαταλελειμμένο-βρέφος-στο-221720

Ακόμα μία εγκατάλειψη βρέφους αυτή τη φορά στο Χαλάνδρι έρχεται να υπογραμμίσει με δραματικό τρόπο τις ανυπέρβλητες πολλές φορές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν γονείς στο να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Το μωρό που βρέθηκε σε καλή κατάσταση έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», ενώ η αστυνομία ερευνά τις κάμερες των κτιρίων της περιοχής για να εντοπίσει στοιχεία σχετικά με τον άγνωστο που το εγκατέλειψε.

Άκουσε το κλάμα

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία το μωρό εντόπισε αρχικά ένας αστυνομικός που έκανε την απογευματινή του βάρδια στη φύλαξη πολιτικού προσώπου που μένει στο Χαλάνδρι. Αρχικά είχε διαρρεύσει ότι ο αστυνομικός είδε έναν άνδρα να αφήνει ένα σακ βουαγιάζ στο σημείο, ωστόσο σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο αστυνομικός άκουσε το κλάμα του βρέφους και προσέγγισε την τσάντα.

Ήταν φροντισμένο

Το μωρό βρέθηκε στην παιδική χαρά στη συμβολή των οδών Βοιωτίας και Ευβοίας στο Χαλάνδρι. Το βρέφος ήταν μέσα στην τσάντα πλάτης που ήταν ανοιχτή στο πάνω μέρος, ενώ ήταν καθαρό, περιποιημένο και φορούσε σκούφο, κάλτσες, παντελόνι και άλλα ρούχα για να μην κρυώνει.

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου