ΕΛΛΑΔΑ

Τον Απόστολο Τζιτζικώστα στηρίζουν οι ΑΝΕΛ στην Κεντρική Μακεδονία

τον-απόστολο-τζιτζικώστα-στηρίζουν-ο-220717

Τον νυν περιφερειάρχη και «αντάρτη» της ΝΔ, Απόστολο Τζιτζικώστα, θα στηρίξουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας.

Αυτό αποφασίστηκε μεταξύ άλλων την Τρίτη, μετά από εισήγηση της συντονιστικής επιτροπής του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, στην κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων με την Γραμματεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης υπό την προεδρία του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου.

Σχετική ανακοίνωση έκανε η συντονιστική επιτροπή του κόμματος στη Θεσσαλονίκη όπου επισημαίνεται ότι «η ξεκάθαρη θέση του Απόστολου Τζιτζικώστα για τη Μακεδονία, τα Εθνικά μας θέματα και την πολιτική των Μνημονίων οδήγησε τη Συντονιστική Επιτροπή Ν. Θεσσαλονίκης με ομόφωνη απόφασή της να προτείνει τη στήριξή του».

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Τετάρτη, ο Πάνος Καμμένος θα ανακοινώσει το όνομα του υποψηφίου δημάρχου που θα στηρίξουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στον Πειραιά και συνεργάτες του μιλούν για «όνομα έκπληξη».

Όμως, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο Γιάννης Μελάς, υιός του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτη Μελά, πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του νυν δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου και αντιδήμαρχος του Πειραιά.

Επίσης στη Θεσσαλία για την περιφέρεια, πιθανότατα θα υποστηριχθεί η υποψηφιότητα του Γιώργου Ακριβούλη, ενώ ο Θόδωρος Καρυπίδης αναμένεται να λάβει την υποστήριξη του κόμματος για την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, αλλά δεν έχει αποφασιστεί ακόμη εάν θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.

Οι ανακοινώσεις για πρόσωπα και συνδυασμούς θα γίνονται από τις κατά τόπους συντονιστικές επιτροπές των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου