ΕΛΛΑΔΑ

Παρίστανε τη νοσηλεύτρια και «έγδυνε» ηλικιωμένες ασθενείς

παρίστανε-τη-νοσηλεύτρια-και-έγδυνε-220658

Συνελήφθη μία 21χρονη σπουδάστρια για κλοπές σε νοσοκομείο της Πτολεμαϊδας, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και κατά 53χρονου Ελληνα ιδιοκτήτη καταστήματος αγοραπωλησίας χρυσών αντικειμένων για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Η νεαρή παρίστανε την νοσηλεύτρια στους χώρους του «Μποδοσάκειου» όπου έκανε πρακτική και όπως προέκυψε την Παρασκευή αφαίρεσε από τρεις γυναίκες ασθενείς μεγάλης ηλικίας τις χρυσές αλυσίδες που φορούσαν.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με αστυνομικούς της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) συνέλαβαν την 21χρονη, που όπως προέκυψε από την έρευνα που ακολούθησε το τελευταίο διάστημα είχε αφαιρέσει με τον ίδιο τρόπο άλλες δύο χρυσές αλυσίδες από νοσηλευόμενες γυναίκες.

Στην κατοχή της 21χρονης βρέθηκαν οι τρεις χρυσές αλυσίδες καθώς και 170 ευρώ, τα οποία και κατασχέθηκαν ως προϊόντα εγκλήματος.

Οι άλλες δυο χρυσές αλυσίδες κατέληξαν σε κατάστημα αγοράς χρυσού, ιδιοκτησίας 53χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίουσχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου