ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Οι γιατροί έσωσαν το αριστερό μάτι της Ιωάννας

επίθεση-με-βιτριόλι-οι-γιατροί-έσωσαν-21842

Την επίπονη μάχη της συνεχίζει να δίνει μέσα από τον θάλαμο του Θριάσιου νοσοκομείου η 34χρονη Ιωάννα, που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι στο πρωί της 20ής Μαΐου.

Σύμφωνα με όσα είπε η διευθύντρια του τμήματος πλαστικής χειρουργικής του νοσοκομείου, Μαρία Καλοφώνου, στο Mega, τα νέα για την κατάσταση της υγείας της κοπέλας είναι θετικά. Φαίνεται πως το ιατρικό προσωπικό κατάφερε τελικά να σώσει το αριστερό μάτι της Ιωάννας.
“Υπάρχει μια μικρή βλάβη στο μάτι της, όμως φαίνεται πως έχει σωθεί”, είπε, ενώ διέψευσε ότι πρόκειται να υποβληθεί σε πάνω από 30 χερουργεία.
Η Ιωάννα ακόμα δεν έχει δει το πρόσωπό της στον καθρέφτη, οι ψυχολόγοι τη συμβουλεύουν να μην το δει σε αυτό το μεταβατικό στάδιο για να μην αποτυπωθεί μία λανθασμένη σκληρή εικόνα στο μυαλό της.

Συμβουλή των ειδικών ψυχολόγων είναι η Ιωάννα να γνωρίζει όλες τις πληροφορίες ακόμα και ότι κάποια πράματα δεν θα αποκατασταθούν.

Την ίδια στιγμή, άγνωστες αλήθειες για τη φρικτή επίθεση στην Καλλιθέα καθηλώνουν. Στόχος της κατηγορούμενης ήταν αμέσως μετά την επίθεση, να πάει στο γραφείο της για να χτυπήσει κάρτα. Αυτό θα της εξασφάλισε το τέλειο άλλοθι.

Ο ταξιτζής όμως κοιμήθηκε και η δράστις στις 09.15 εκείνο το πρωινό κατάλαβε ότι την είχε κρεμάσει. Στέλνει e-mail στον προϊστάμενό της ζητώντας άδεια για την επόμενη μέρα, αφήνοντας και στοιχεία για την έρευνα των Αρχών.

Όσο για την περιβόητη τηλεκάρτα φαίνεται πως έχει γίνει κι άλλο ένα τηλεφώνημα από θάλαμο της λεωφόρου Συγγρού, για να διαμαρτυρηθεί για τον άφαντο οδηγό. Η τηλεκάρτα που την “έκαψε”, αντί να καταστραφεί, παρέμεινε σπίτι μαζί με την περούκα. Ίσως αυτά τα δύο αντικείμενα φάνταζαν ως λάφυρα της τιμωρίας στη γυναίκα που στο εμμονικό μυαλό της έβλεπε ως αντίζηλο.

Στο μικροσπόπιο η έρευνα της δράστιδος για το βιτριόλι

Τα βασικά ερωτήματα της ΕΛ. ΑΣ σχετίζονται με το πού αγόρασε το βιτριόλι και το GPS η 35χρονη. Εξετάζουν από που προμηθεύτηκε η δράστις το βιτριόλι και από πότε σχεδίαζε την επίθεση.

Πηγή: thetoc.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου