ΕΛΛΑΔΑ

Κείμενο-απάντηση Μαζιώτη στον ανακριτή που τον καλεί σε απολογία

κείμενο-απάντηση-μαζιώτη-στον-ανακρι-21583

Με κείμενό του, στο οποίο επαναλαμβάνει ότι τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα δεν απολογούνται, απαντά ο Νίκος Μαζιώτης στον ειδικό εφέτη ανακριτή που τον καλεί σε απολογία.

«Τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα δεν απολογούνται στα σκυλιά του κράτους, δηλαδή στους μπάτσους και στους δικαστές μισθοφόρους και υπηρέτες των πλουσίων και του κεφαλαίου» αναφέρει σε κείμενό του από τις φυλακές Διαβατών που δημοσιεύεται στο indymedia.

«Ποτέ δεν απολογήθηκα όσες φορές κι αν δικάστηκα και φυλακίστηκα, γιατί στην πραγματικότητα εγώ κι η οργάνωση που ανήκω, ο Επαναστατικός Αγώνας είμαστε οι κατήγοροι κι εσείς οι κατηγορούμενοι. Αυτοί που με καταδίκασαν σε 50 χρόνια κάθειρξη, αυτοί που με επικήρυξαν με 1.000.000 ευρώ, αυτοί που με φυλάκισαν και θα με δικάσουν εκ νέου, το κάνουν για λογαριασμό των πλουσίων, του υπερεθνικού κεφαλαίου του ΔΝΤ, την ΕΕ, και της ΕΚΤ, για λογαριασμό των δανειστών και των τραπεζών που πίνουν το αίμα του ελληνικού λαού» αναφέρει.

Υποστήριξε, επίσης, ότι τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα παλεύουν για την ανατροπή του συστήματος και για μια κοινωνική επανάσταση που «θα ανατρέψει το εγκληματικό καθεστώς τους».

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου