ΕΛΛΑΔΑ

Μητσοτάκης: Ανικανότητα και όχι σαμποτάζ στις εκλογές

μητσοτάκης-ανικανότητα-και-όχι-σαμπο-215791

«Δεν έχω ενδειξη πως την Κυριακή υπήρξε σαμποτάζ» δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του MEGA.

Ο κύριος Μητσοτάκης δήλωσε πως οι εκλογές θα γίνουν το συντομότερο δυνατό, χωρίς όμως να είσαι θέση να δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία. Εξέφρασε, όμως, τη βεβαιότητα πως «όταν θα γίνουν οι εκλογές θα γίνουν με τρόπο αδιάβλητο και με τέτοιο τρόπο ώστε να ενθαρρύνουμε μαζική συμμετοχή. Αν υπήρχε ένας λόγος να έρθουν πολλοί νεοδημοκράτες να ψηφίσουν τώρα υπάρχουν διπλάσιοι λόγοι γιατί πρέπει να κλείσουμε το μεγάλο τραύμα που άνοιξε την Κυριακή».

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ υπεραμύνθηκε της διαδικασίας παρά την αποτυχία της Κυριακής και επιβεβαίωσε πως στην ΚΟ τέθηκε θέμα από βουλευτές ώστε να συζητηθεί η αλλαγή διαδικασίας εκλογής νέου αρχηγού κάτι που δεν τέθηκε, όμως, καν σε ψηφοφορία.

Την ίδια ώρα, άφησε αιχμές για «διοικητική ανικανότητα» στη ΝΔ και σχολιάζοντας τα «γαλλικά» που ακούγονται το τελευταίο διάστημα ανάμεσα σε στελέχη του κόμματος είπε καυστικά: «Θέλω ένα πρόεδρο που να ξέρει να μιλάει Αγγλικά». Υπογράμμισε δε πως μέχρι τις 11 Νοέμβρη δεν είχε υπογραφεί σύμβαση με την εταιρεία που θα αναλάμβανε τις εκλογές και ως εκ τούτου είχε εκφράσει την ανησυχία του με επιστολή του προς τον κ. Μεϊμαράκη.

Τέλος ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε σίγουρος πως θα είναι ο επόμενος αρχηγός της ΝΔ με στόχο να την κάνει ξανά μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη και να επιστρέψουν όλοι οι πολίτες που απομακρύνθηκαν από το κόμμα.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου