ΕΛΛΑΔΑ

Κοροναϊός: Κορονοπάρτι σε Αράχωβα, Ανάβυσσο και Χαλκίδα

κοροναϊός-κορονοπάρτι-σε-αράχωβα-ανά-215136

Κορονοπάρτι δεν έγινε μόνο στον Βοτανικό, αλλά και σε Αράχωβα, Ανάβυσσο και Χαλκίδα όπου δεν τήρησαν τα μέτρα για τον κοροναϊό.

Αναλυτικότερα, γνωστό κλαμπ στην Αράχωβα παραβίασε τα μέτρα και έμεινε ανοιχτό μέχρι τις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Σε βίντεο που εξασφάλισε το MEGA, φαίνεται πλήθος νεαρών που χόρευαν υπό τους ήχους γνωστού DJ χωρίς μάσκες και αποστάσεις.

Απαγορεύτηκαν τα κινητά στην Ανάβυσσο

Στην Ανάβυσσο οργανώθηκε κορονοπάρτι, στο οποίο οι διοργανωτές είχαν βάλει είσοδο, ενώ απαγόρευσαν τα κινητά ώστε να μην ανέβουν stories στο Instagram και γίνουν αντιληπτοί. Παρόλα αυτά, κορονοπάρτι έγιναν και εκεί, αλλά και στη Χαλκίδα όπου εκατοντάδες νεαροί συγκεντρώθηκαν. Μετά από καταγγελία, όμως, παρενέβη η Aστυνομία.

Αναλυτικότερα, τα παράνομα πριβέ πάρτι με προσκλήσεις μέσω διαδικτύου καλά κρατούν και στην Αθήνα. Χθες βράδυ σε βίλα στην Ανάβυσσο πάνω από 200 άτομα ξεφάντωσαν ο ένας πάνω στον άλλον, χορεύοντας ακόμα και πάνω στα τραπέζια.

Μάλιστα οι καλεσμένοι όφειλαν να είχαν προπληρώσει την είσοδο τους στο πάρτι προκειμένου να λάβουν το στίγμα της τοποθεσίας που είναι η βίλα, ενώ υπήρχε απαγόρευση για τα κινητά.

Οι τιμές; Για γερά πορτοφόλια… Από 400 έως 600 ευρώ τα τέσσερα και έξι άτομα αντίστοιχα προκειμένου να ρέει άφθονο το αλκοόλ.

«Βροχή» τα πρόστιμα στη Χαλκίδα

Εκατοντάδες νεαροί λίγο μετά τις 9 χθες βράδυ συγκεντρώθηκαν μετά από κάλεσμα σε περιοχή της Χαλκίδας. Τα πρόστιμα έπεσαν «βροχή» από τους αστυνομικούς που έφτασαν εγκαίρως στο σημείο.

Χθες, πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 66.441 έλεγχοι. Η Αστυνομία σφράγισε 17 μαγαζιά και πραγματοποίησε 11 συλλήψεις υπευθύνων για μη τήρηση των μέτρων κατά του κοροναϊού, ενώ επιβλήθηκαν και 418 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας.

Συνολικά έγιναν:

  • Έλεγχοι 66.441
  • 17 λουκέτα
  • 11 συλλήψεις
  • 418 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου