ΕΛΛΑΔΑ

Τζιτζικώστα για Κεντρική Μακεδονία στηρίζουν Πολύδωρας και Ζώης

τζιτζικώστα-για-κεντρική-μακεδονία-σ-213081

Την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει ο νέος πολιτικός φορέας του Βύρωνα Πολύδωρα και του Χρήστου Ζώη, «Ένωση για την πατρίδα και τον λαό».

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο πρόεδρος της Ένωσης για τη πατρίδα και το λαό Βύρων Πολύδωρας και ο πρόεδρος της Νέας Μέρας Χρήστος Ζώης αναγνωρίζουν τις αρετές της αξιοπρέπειας, της ανεξαρτησίας και της σταθερότητας των απόψεών του απέναντι στις πολιτικές του μνημονίου, απόψεις με τις οποίες εκλέχτηκε, στην αυτοδιοικητική προσωπικότητα του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα».

Ο κ.Τζιτζικώστας σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Τετάρτη δήλωσε αποφασισμένος να μην υποχωρήσει από τη διεκδίκηση της περιφέρειας Κ.Μακεδονίας και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα είναι ο νικητής των εκλογών.

Είπε ότι δεν κρατάει κακία σε κανέναν, ούτε στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ούτε στη ΝΔ, ούτε στον έτερο υποψήφιο περιφερειάρχη Γιάννη Ιωαννίδη, που έχει τη στήριξη της Συγγρού και τόνισε ότι δεν φοβάται το ενδεχόμενο διαγραφής του από τη ΝΔ.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου