ΕΛΛΑΔΑ

Υποψήφιος για το Δήμο Θεσσαλονίκης ο Στ.Καλαφάτης

υποψήφιος-για-το-δήμο-θεσσαλονίκης-ο-σ-212365

Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο Σταύρος Καλαφάτης, αφού παραιτήθηκε από την θέση του αναπληρωτή υπουργού ΠΕΚΑ.

Ο κ. Καλαφάτης θα έχει την στήριξη της ΝΔ.

«Η Θεσσαλονίκη, η πρωτεύουσα της Μακεδονίας, αξίζει πολλά περισσότερα απ’ αυτά που έχει σήμερα. Για να τα αποκτήσει χρειάζονται αγώνες και σκληρή δουλειά. Είμαι αποφασισμένος να το κάνω» δήλωσε ο κ. Καλαφάτης.

«Καλώ όλους τους Θεσσαλονικείς να γυρίσουμε μαζί τη σελίδα της πόλης. Να απαλλαγούμε από αυτά που μας πληγώνουν και μας ταλαιπωρούν και να βελτιώσουμε εκείνα που ομορφαίνουν τη ζωή μας» πρόσθεσε ο κ. Καλαφάτης.

Το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά διεκδικεί το Δήμο Θεσσαλονίκης και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με δύο βουλευτές, τον κ. Καλαφάτη και τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Πρόβλημα για το «γαλάζιο» στρατόπεδο αποτελεί η υποψηφιότητα του αντάρτη, νυν περιφερειάρχη, Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος έχε διαμηνύσει ότι δεν πρόκειται να αποσύρει την υποψηφιότητά του και ότι θα φτάσει μέχρι το τέλος.

Ο ίδιος είπε ακόμη ότι επικοινώνησε με τον Γιάννη Ιωαννίδη, στον οποίο εξήγησε πως ήταν λάθος που δέχθηκε το χρίσμα.

Επίσης, ο κ. Τζιτζικώστας επιβεβαίωσε ότι τού έγινε πρόταση από τη ΝΔ να είναι υποψήφιος για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, αλλά την απέρριψε.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου