ΕΛΛΑΔΑ

Κατεβάζει τον Σκορδά για Περιφερειάρχη η ΝΔ;

κατεβάζει-τον-σκορδά-για-περιφερειάρ-212151

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες- Ως ισχυρότερη υποψηφιότητα εμφανίζεται ο νυν δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουριδης

Εντείνονται οι πληροφορίες τις τελευταίες ώρες που φέρουν τον υφυπουργό Ανάπτυξης Θανάση Σκορδά να συζητείται μεταξύ κόμματος και Μεγάρου Μαξίμου ως ενδεχόμενος υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής.

Σύμφωνα με πηγές στην κυβέρνηση, επικρατεί εκνευρισμός λόγω των δηλώσεων Παχατουρίδη πως είναι αντιμνημονιακός και ενδιαφέρεται για να είναι ξανά υποψήφιος στον Δήμο Περιστερίου.

Η περίπτωση Σκορδά συγκεντρώνει αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά (υπήρξε περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, «ξεμπλοκάροντας» τα έργα στον Μαλλιακό και το Σχηματάρι και ανεβάζοντας την περιφέρεια σε απορροφητικότητα από τη 12η θέση στη 2η) αλλά και αυτά της καθημερινότητας του πολίτη καθώς είναι αρμόδιος υφυπουργός για θέματα αγοράς.

Ο κ. Σκορδάς είναι στέλεχος μέσα από το κόμμα της ΝΔ καθώς υπήρξε γενικός διευθυντής του, ενώ έχει και «καραμανλικές» καταβολές.

Μια παράλληλη πρόταση για την Περιφέρεια υπήρξε αυτή του Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου, η οποία όμως είχε άλλα κωλύματα και φαίνεται να μην προχωρά.

Την ίδια ώρα, πηγές ανέφεραν πως στις ιδέες που την τελευταία στιγμή αποκλείστηκαν για τον Δήμο της Αθήνας, ήταν κι αυτή του Ευρωβουλευτή Παναγιώτη Κουμουτσάκου, η οποία όμως δεν έτυχε απήχησης στο επιτελείου του Μεγάρου Μαξίμου.

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου