ΕΛΛΑΔΑ

Υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος

υποψήφιος-δήμαρχος-αθηναίων-ο-γρηγόρ-210211

Την υποψηφιότητα του Γρηγόρη Βαλλιανάτου για τον Δήμο Αθηναίων ανακοίνωσε την Τετάρτη, μέσω twitter, η Φιλελεύθερη Συμμαχία.

Το μήνυμα αναφέρει: «Ο πρόεδρος των @greekliberals Γρηγόρης Βαλλιανάτος θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου».

Ο ίδιος έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

«Η Αθήνα για τον κόσμο ολόκληρο είναι μιά ιδέα! Για μας είναι η αγάπη μας! Η πόλη που βασανιζόμαστε… Οσοι πιστεύετε σ ένα Δήμο μικρό κι αποτελεσματικό με υπηρεσίες για όοολους τους δημότες στον ελεύθερο ανταγωνισμό ποιότητας και κόστους, όσες πιστεύετε πως η βαθιά ανθρωπιστική κρίση δεν πρέπει ν αφήσει καμμία συνάνθρωπό μας αβοήθητη, όσοι πιστεύετε πως μπορούμε να ξαναβάλουμε την αγορά και τις δουλειές μπροστά στην παγκόσμια αυτή πόλη, όσες πιστεύετε στην ανοιχτή κοινωνία και βλέπετε κατάματα θέματα όπως η αστεγία η εγκατάλειψη οι παράνομες ουσίες η παράνομη πορνεία η μετανάστευση η προσφυγιά οι άλλες θρησκείες οι άλλοι τρόποι ζωής ο άλλος σας εαυτός, η ελεύθερη έκφραση, η διασκέδαση, η τέχνη και τα χρώματα και θέλετε να τ αλλάξουμε όλα τώρα, ελάτε μαζί μας σ ένα σκληρό κι όμορφο ταξίδι… (“…η Αθήνα διαμαντόπετρα στης γης το δαχτυλίδι”. Η φλογέρα του βασιλιά, Κωστής Παλαμάς).
Ετοιμαζόμαστε!!!»

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου