ΕΛΛΑΔΑ

Απομάκρυναν και το αδελφάκι της Μαρκέλλας από την οικογένεια

απομάκρυναν-και-το-αδελφάκι-της-μαρκέ-20998

Σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων μεταφέρθηκε, ύστερα από 10ημερη παραμονή σε νοσοκομείο, η 10χρονη Μαρκέλλα που έπεσε θύμα αρπαγής από την 33χρονη Ειρήνη Μούρθου, στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Οπως έγινε γνωστό, θα φιλοξενηθεί προσωρινά στη δομή μέχρι να ολοκληρωθεί η εν εξελίξει έρευνα της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης για το περιβάλλον της.

Στο μεταξύ, το μικρότερο αδελφάκι της ανήλικης φιλοξενείται επίσης τις τελευταίες ώρες σε προστατευμένο περιβάλλον εκτός σπιτιού, κάτι που έκριναν σκόπιμο στην παρούσα φάση οι Αρχές. Η παραμονή θα είναι προσωρινή.

Από την άλλη, ο 25χρονος αδελφός της Μαρκέλλας, ζητά να διανυκτερεύει κοντά στην ανήλικη, ενώ παράλληλα πιστεύει πως στην υπόθεση της απαγωγής, εκτός από την 33χρονη που έχει προφυλακιστεί, εμπλέκονται κι άλλα πρόσωπα. Ενδεχομένως ένα ολόκληρο κύκλωμα.

“Η Μαρκέλλα ξέρει πολλά. Όσο περνάνε οι μέρες έρχονται εικόνες η μια πίσω από την άλλη. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα γιατί σέβομαι την έρευνα. Θα σας πω μόνο ένα πράγμα μόνο. Η Μαρκέλλα δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με αυτήν τη γυναίκα”, είπε χαρακτηριστικά ο αδελφός της 10χρονης, μιλώντας στο Mega.

Στο μεταξύ, πολλούς προβληματισμούς έχει προκαλέσει η καταγγελία του Αλέξη Κούγια για επιχείρηση εξωδικαστικού συμβιβασμού από μέρους του δικηγόρου της κατηγορούμενης και προφυλακιστέας 33χρονης.

“Αν θέλει ο συνάδελφος μπορεί να κάνει και μήνυση, εγώ θα πω τα πράγματα με το όνομά τους. Μετά την τελευταία φορά που εμφανίστηκε και πήρε προθεσμία, με πήρε τηλέφωνο, το Σάββατο και μου λέει “συγγνώμη είχα μια ένταση χθες, θα ήθελα να συναντηθούμε”. Μου είπε ότι το Σαββατοκύριακο θα μιλούσε σε μια εκπομπή. Μετά από λίγη ώρα, με πήρε τηλέφωνο ένα πρόσωπο που δεν περίμενα να με πάρει και μου λέει: “τι κάνεις; σε πήρε τηλέφωνο ένας φίλος μου και θέλω να τον συναντήσεις και να συμφωνήσεις, να δεχτείς αυτό που σου είπε”, ανέφερε ο κ. Κούγιας, μιλώντας στο Mega.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου