ΕΛΛΑΔΑ

Κικίλιας: Καμία σχέση με την πραγματικότητα τα όσα ακούγονται για μένα (Βίντεο)

κικίλιας-καμία-σχέση-με-την-πραγματικ-205946

«Δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα τα όσα ακούγονται για μένα» υποστήριξε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας αναφερόμενος στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί εμβασμάτων που έβγαλε στο εξωτερικό.

Όπως είπε, είχε πάει στη ΔΟΥ Γλυφάδας και ζήτησε να ελεγχθεί, ωστόσο όπως υποστήριξε η εφορία δεν έκανε τίποτα. «Θα έπρεπε να έχω ελεγχθεί εδώ και 8-10 μήνες», είπε χαρακτηριστικά και όπως σημείωσε δεν έχει να κρύψει τίποτα από κανέναν. «Να βγει να το πει με όνομα έστω και για ένα ευρώ» είπε χαρακτηριστικά.

«Τα χρήματά μου είναι φορολογημένα» σημείωσε και τόνισε πως από εκποίηση ενός ακινήτου στην Γλυφάδα από κοινού με την οικογένεια του, «το μερίδιο που προέκυψε ήταν 560.000 ευρώ τα οποία είναι στο “πόθεν έσχες μου”».

«Αυτά τα χρήματα έφυγαν ως έμβασμα στην Κύπρο και τα γύρισα πίσω πέντε μήνες πριν εκλεχθώ βουλευτής» επεσήμανε, ενώ τόνισε παράλληλα ότι «σήμερα το μεσημέρι πήγα στον κ. Θεοχάρη και ζήτησα να βγει μέσα στα επόμενα 24ωρα το πόρισμα».

Αναρωτήθηκε ποιοι ήθελαν να χτυπήσουν τρεις βουλευτές της ΝΔ κάνοντας λόγο για πολιτικό ζήτημα. «Από κάπου εκπορεύεται το ζήτημα. Θα βρω ποιος έκανε τις διαρροές. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορεί να προέρχεται από τη ΝΔ», είπε χαρακτηριστικά και επανέλαβε ότι θα έπρεπε να ελεγχθεί πολλούς μήνες νωρίτερα.

newpost.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου