ΕΛΛΑΔΑ

Έφαγε τις καταθέσεις του πατέρα της και δήλωσε ληστεία

έφαγε-τις-καταθέσεις-του-πατέρα-της-κα-205646

«Μαϊμού» αποδείχθηκε, τελικά, η καταγγελία μιας γυναίκας από το Αγρίνιο, η οποία ισχυρίστηκε ότι δυο άγνωστοι την υποχρέωσαν να κάνει ανάληψη μεγάλου χρηματικού ποσού από ΑΤΜ και στη συνέχεια της το άρπαξαν! Όπως αποκαλύφθηκε, τα χρήματα ανήκαν στον πατέρα της, αλλά τα είχε ξοδέψει και σκαρφίστηκε τη ληστεία για να δικαιολογήσει την απώλεια!

Η υπόθεση φάνηκε εξ αρχής περίεργη στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, στους οποίους η φερόμενη ως θύμα έδωσε κατάθεση στα Επείγοντα του νοσοκομείου Αγρινίου όπου είχε πάει το απόγευμα της Παρασκευής, δήθεν ταραγμένη από την υποτιθέμενη περιπέτειά της. Κι αυτό, γιατί περιέγραψε ότι δύο κουκουλοφόροι την πλησίασαν κοντά στην πλατεία Τρία Φανάρια και την ανάγκασαν να κάνει ανάληψη ποσού 3.000 ευρώ από το ΑΤΜ παίρνοντάς της τα χρήματα, χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό.

Το οπτικό υλικό από την κάμερα της τράπεζας εξετάστηκε, αλλά η γυναίκα φάνηκε εντελώς μόνη να κάνει ανάληψη και να απομακρύνεται. Έτσι, κλήθηκε να δώσει νέα κατάθεση και, στις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών, υπέπεσε σε αντιφάσεις με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να ομολογήσει ότι… ξόδεψε τα 3.000 ευρώ που έβγαλε από τον τραπεζικό λογαριασμό του πατέρα της και σκηνοθέτησε τη ληστεία για να μην έχει προβλήματα μαζί του!

Έτσι, συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή καταμήνυση και άσκοπη κινητοποίηση των αρχών, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου