ΕΛΛΑΔΑ

Δεκτό έγινε το αίτημα για δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση στον άτυχο φοιτητή

δεκτό-έγινε-το-αίτημα-για-δεύτερη-ιατρ-203473

Η οικογένειά του όλες αυτές τις ημέρες ζητούσε να γίνει μία δεύτερη νεκροτομή καθώς το πόρισμα της πρώτης, τους άφησε πολλά ερωτήματα.

Σύμφωνα με τον πρώτο ιατροδικαστή που εξέτασε το άψυχο σώμα του παλικαριού, ο θάνατος του φοιτητή είναι δυστύχημα. Έπεσε από τον βράχο και τραυματίστηκε σοβαρά. Έμεινε αβοήθητος για 2 με 3 ημέρες και ξεψύχησε μόνος…

Η οικογένεια από την πρώτη στιγμή έλεγε ότι η περιοχή που βρέθηκε το πτώμα του παιδιού τους, είχε ερευνηθεί πολλές φορές τόσο από διασώστες και εθελοντές, όσο και από τους ίδιους. Θεωρούν ότι αν όντως ο φοιτητής ήταν τόσες μέρες τραυματισμένος στο συγκεκριμένο σημείο, θα τον είχαν βρει. Η οικογένεια έχει υποψίες εγκληματικής ενέργειας και για το λόγο αυτό, ζητάει να γίνει δεύτερη νεκροτομή στο παλικάρι τους.

Αρχικά πήραν αρνητική απάντηση. Χθες, έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, ότι ο ο Εισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου κάνει δεκτό το αίτημά τους για διενέργεια δεύτερης ιατροδικαστικής εξέτασης.

Με τον τρόπο αυτό, η οικογένεια ελπίζει ότι θα πάρει πιο ξεκάθαρες απαντήσεις για το τι συνέβη στο παιδί τους ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να βρεθούν και νέα στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση.

Πηγή: TATIANA live

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου