ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοί είναι οι δράκοι της Αθήνας που βίαζαν, βασάνιζαν και λήστευαν ιερόδουλες

αυτοί-είναι-οι-δράκοι-της-αθήνας-που-βί-202983

Στη δημοσιότητα έδωσαν οι Αρχές τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των δύο ανδρών που βασάνιζαν και βίαζαν ιερόδουλες. Οι δράκοι της Αθήνας βρίσκονται πλέον ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης.

Οι γυναίκες έζησαν σκηνές τρόμου και βίας στα χέρια των δύο «δράκων». Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, δίνονται στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των δύο αλλοδαπών που συνελήφθησαν στις 4 Φεβρουαρίου 2020, κατηγορούμενοι για αρπαγές, ληστείες και βιασμούς κατ’ εξακολούθηση, σε βάρος εκδιδομένων γυναικών.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους:

1. (επ) VASILEV ή STOIMENOV ή GEORGIEV ή ZAHARIEV (ον) VASIL ή Ι VANOV ή BORISLANOV ή VELIZAR ή GIORGI ή DANIEL του IVAN ή Ι VANOV ή BORISLANOV ή MITKOV ή GEORGI και της DOBRA ή ELENA ή MARIA ή LUBKA ή DANIELA , γεννηθέντα το 1976 ή 1977 ή 1978 ή 1980 στη Βουλγαρία.

2. (επ) TANEV (ον) TONCHO του DIMITROV και της BASILIKA ή BASILKA γεννηθέντα στις 3-8-1985 στη Βουλγαρία

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία της κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική τους δράση, στην διευκόλυνση διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος και άλλων θυμάτων καθώς και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των ανωτέρω αδικημάτων.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου