ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή στην υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Βαλεντίν

ανατροπή-στην-υπόθεση-της-εξαφάνισης-202756

Ανατροπή στην υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Βαλεντίν. Ο πατέρας της βρίσκεται εδώ κι ένα 24ωρο στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και εξετάζεται εκ νέου, καθώς βρέθηκαν κλήσεις στο κινητό του τηλέφωνο με άτομα από την Γαλλία, πριν και μετά την εξαφάνιση της 7χρονης κόρης του.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Γαλλία βρίσκεται η πρώην σύντροφος του πατέρα της 7χρονης και εξετάζεται το ενδεχόμενο, η συγκεκριμένη γυναίκα να πήρε μαζί της το παιδί, με σκοπό να το δώσει για υιοθεσία, λαμβάνοντας βέβαια χρηματικό ποσό για την πράξη της.

Ο πατέρας τις μικρής σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, μέχρι στιγμής παρουσιάζει κάποια κενά όσον αφορά στην νέα του κατάθεση και πλέον αναμένεται με ενδιαφέρον η ανάλυση δεδομένων των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ που γίνονται στο κινητό τηλέφωνο του συγκεκριμένου προσώπου.

Επίσης, σύμφωνα με τον Alpha ανακρίνεται από το πρωί της Τρίτης και ο συγκάτοικος του πατέρα, σε ξεχωριστό δωμάτιο της Ασφάλειας.

Το newsit.gr επικοινώνησε με τον δικηγόρο του πατέρα της μικρής Βαλεντίν, τον γνωστό ποινικολόγο κ. Βασίλη Νουλέζα, ο οποίος ήταν αποκαλυπτικός: «Πράγματι ο πελάτης μου βρίσκεται εδώ κι ένα 24ωρο στην Ασφάλεια και εξετάζεται εκ νέου, σε σχέση με την δήλωση του για ΜΚΟ που τον πλησίασε ώστε να δώσει το παιδί του, εν προκειμένω την μικρή Βαλεντίνη, για υιοθεσία», λέει στο newsit.gr ο κ. Νουλέζας.

Και συνεχίζει: «Η ΜΚΟ τον πλησίασε πριν από περίπου 2 χρόνια στην Λέσβο όπου είχε περάσει από Τουρκία μαζί με το παιδί του. Επίσης εξετάζονται από τις Αρχές κάποιες πληροφορίες για την πρώην σύντροφο του, η οποία βρίσκεται στην Γαλλία, σε σχέση με την εξαφάνιση ή την απαγωγή της μικρής Βαλεντίνης».

Ο κ. Νουλέζας τονίζει ακόμα ότι: «Παράλληλα η έρευνα των Αρχών επικεντρώνεται και στο κινητό τηλέφωνο του πελάτη μου, καθώς βάση των ευρημάτων της ΕΛ.ΑΣ, ο πατέρας της Βαλεντίνης κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τις κλήσεις που δέχθηκε ή έκανε με το κινητό του τηλέφωνο, σε άτομα στην Γαλλία, πριν και μετά την εξαφάνιση του 7χρονου παιδιού. Από την πλευρά μου ως άνθρωπος και ως δικηγόρος του, τον συμβουλεύω να καταθέσει όλα τα στοιχεία που διαθέτει και βέβαια να πει την αλήθεια, ώστε να βρεθεί η Βαλεντίνη».

Πάντως και σύμφωνα με τον γνωστό δικηγόρο ο πατέρας της μικρής Βαλεντίνης είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και όπως του εκμυστηρεύτηκε την περασμένη Κυριακή, σκέφτεται ακόμα και την αυτοκτονία: «Ως άνθρωπος αμέσως έτρεξα να τον στηρίξω, καθώς υπήρχε φόβος να πραγματοποιήσει την απειλή του για το απονενοημένο διάβημα. Είμαι πεπεισμένος από τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών, πως τα επόμενα 24ωρα θα γνωρίζουμε την αλήθεια, για αυτή την σοβαρή υπόθεση. Επίσης πεποίθηση μου είναι πως τουλάχιστον ο ίδιος δεν έχει βλάψει το παιδί του», καταλήγει στην δήλωση του στο newsit.gr ο γνωστός ποινικολόγος.

Στη Γαλλία βρίσκεται η πρώην σύντροφος του πατέρα της Βαλεντίν και εξετάζεται το ενδεχόμενο, η συγκεκριμένη γυναίκα να πήρε μαζί της το παιδί, με σκοπό να το δώσει για υιοθεσία και να λάβει χρήματα.

Η εξαφάνιση της μικρής Βαλεντίν

Ήταν παραμονή Χριστουγέννων όταν χάθηκαν τα ίχνη της μικρής Βαλεντίν από το Παγκράτι. Ο πατέρας της την είχε στείλει σε Μίνι Μάρκετ της περιοχής, προκειμένου να του αγοράσει ένα μπουκάλι νερό για να πιει ένα χάπι, καθώς όπως δήλωσε είχε πονοκέφαλο.

Έκτοτε τα ίχνη της 7χρονης χάθηκαν, ενώ και οι κινήσεις του πατέρα της από την αρχή προκάλεσαν ερωτήματα στις Αρχές που ανέλαβαν τις έρευνες, καθώς την έψαξε την ίδια μέρα μ’ έναν φίλο του και στην συνέχεια, αφού δεν την είχε εντοπίσει, έπεσε για ύπνο πιστεύοντας πως θα επιστρέψει.

Την επομένη το πρωί και ενώ το παιδί δεν είχε εμφανιστεί, ο πατέρας πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε την εξαφάνιση της.

Πλέον βρίσκεται στα γραφεία της Ασφάλειας Αθηνών, προκειμένου να δώσει επιπλέον εξηγήσεις, σε μια προσπάθεια να βρεθούν τα ίχνη της μικρής Βαλεντίν.

[newsit.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου