ΕΛΛΑΔΑ

Αργυρούπολη: “Δεν ήθελα να τη στείλω στο νοσοκομείο“, ισχυρίστηκε ο 46χρονος

αργυρούπολη-δεν-ήθελα-να-τη-στείλω-στ-201476

“Παραδέχομαι ότι την χτύπησα, αλλά δεν ήταν σκοπός μου να την στείλω στο νοσοκομείο”, ισχυρίστηκε ο 46χρονος που παραδόθηκε και συνελήφθη για τον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης συντρόφου του, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Νωρίτερα, παραδόθηκε συνοδεία του δικηγόρου στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, μετά από αρκετές ημέρες από όταν έγινε γνωστό το περιστατικό.

Ο δράστης που φέρεται να είναι γνώστης πολεμικών τεχνών, τα ξημερώματα της Παρασκευής ξυλοκόπησε άγρια την σύντροφό του και στη συνέχεια ενημέρωσε συγγενή του που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και έκτοτε εξαφανίστηκε, προφανώς για να διαφύγει της σύλληψης. Η εκτίμηση των αστυνομικών είναι ότι ο κατηγορούμενος κρυβόταν σε σπίτι φιλικού ή συγγενικού του προσώπου.

Το βίαιο παρελθόν

Ο ίδιος είχε εξαιρετικά βίαιο παρελθόν και είχε απασχολήσει και το 2015 τις Αρχές για παρόμοιο λόγο, αφού τότε είχε ξυλοκοπήσει και μαχαιρώσει και την τότε σύντροφό του στο Άργος.

Ο 46χρονος συνελήφθη δυνάμει εντάλματος που εκδόθηκε σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ενδεικτικό της έκτασης που έχει λάβει η βία κατά των γυναικών είναι το γεγονός ότι μόνο η αρμόδια Υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. στον Άλιμο, έχει διαχειριστεί μέσα σε ένα τρίμηνο 110 υποθέσεις, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

news247.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου