ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρουν τα εγκαύματα του ανθρώπου που απεγκλώβισε τον Μονογυιό και τη γυναίκα του

σοκάρουν-τα-εγκαύματα-του-ανθρώπου-πο-200260

Συγκλονίζουν οι εικόνες με τα εγκαύματα του ανθρώπου που έφτασε πρώτος και απεγκλώβισε τη σύζυγό του Τζώρτζη Μονογυιού, αλλά και τον ίδιο τον άτυχο επιχειρηματία από τη φλεγόμενη Ferrari.

Η κηδεία του άτυχου επιχειρηματία θα τελεστεί σήμερα στη γενέτειρά του στη Μύκονο σε στενό οικογενειακό κύκλο. Την ίδια ώρα, η εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 δημοσιεύει σοκαριστικές εικόνες με τα εγκαύματα που υπέστη ένας στενός φίλος του Μονογυιού, ο οποίος όχι μόνο ήταν παρών στο τρομερό τροχαίο, αλλά απεγκλώβισε και το ζευγάρι από το κατεστραμμένο όχημα.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, ο Τζώρτζης Μονογυιός παρέλαβε το πολυτελές αυτοκίνητο από τη Βούλα μαζί με τον κολλητό του φίλο, ο οποίος τον ακολουθούσε στο σπίτι του επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη για να βάλουν το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ.

Ο φίλος του βρισκόταν τρία αυτοκίνητα πίσω από τη Ferrari και είδε μπροστά στα μάτια του το φρικτό τροχαίο. Ο ίδιος ήταν αυτός που έτρεξε πρώτος και άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού της φλεγόμενης Ferrari και απεγκλώβισε την σύζυγο του επιχειρηματία Αθηνά Κοντοπάνου και στη συνέχεια τον Τζώρτζη Μονογυιό, ο οποίος ήταν ήδη νεκρός.

protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου