ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου 30χρονου στο Ηράκλειο

ανατροπή-στην-υπόθεση-θανάτου-30χρονου-199591

Σε έγκλημα οφείλεται ο θάνατος του 30χρονου Ιρακινού που βρέθηκε αιμόφυρτος στη σκάλα του σπιτιού του στο Ηράκλειο Κρήτης στις 11 Ιανουαρίου. Κρατούνται δύο αλλοδαποί, ένας 37χρονος και μία συνομήλική του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost για το τραγικό περιστατικό στο Ηράκλειο Κρήτης, δράστης φαίνεται πως είναι ένας 37χρονος Μαροκινός, ενώ για την υπόθεση κρατείται και μία 37χρονη από τη Ρουμανία.

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης (11.01.2022), όταν ο 30χρονος Ιρακινός εντοπίστηκε σοβαρά τραυματισμένος στις σκάλες της εισόδου της πολυκατοικίας όπου διέμενε.

Ο άτυχος άνδρας δίπλα του είχε ένα μπουκάλι με αλκοόλ, ενώ έφερε τραύμα στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Ηράκλειο: Πώς έφτασαν οι αρχές από το δυστύχημα στο… έγκλημα

Η πρώτη αυτοψία που έγινε στον χώρο δεν πρόδιδε κάποια εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο ένα κομμάτι του παζλ έλειπε με τους αστυνομικούς να συνεχίζουν την προανάκριση.

Κλειδί για την εξιχνίαση της υπόθεσης ήταν μία κηλίδα αίματος που βρέθηκε στα σκαλοπάτια.

Αναζήτησαν τα ίχνη της 37χρονης Ρουμάνας, πρώην φίλης του θύματος. Την βρήκαν στην Ιεράπετρα μαζί με τον 37χρονο Μαροκινό.

Κατά την προανάκριση αποκαλύφθηκε πως ο 37χρονος είχε στήσει ενέδρα εκείνο το βράδυ στον 30χρονο Ιρακινό έξω από το σπίτι του στο Ηράκλειο, τον αιφνιδίασε και τον χτύπησε με ένα ξύλινο κλομπ.

Ο 30χρονος έπεσε στο σκαλοπάτι, χτύπησε το κεφάλι του και αργότερα εξέπνευσε.

Πλέον, ο 37χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία και η 37χρονη για υπόθαλψη εγκληματία και αποσιώπηση του εγκλήματος.

newsit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου