ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Ηλιούπολη: «Κοινό μυστικό» η σχέση του καθηγητή με την 14χρονη μαθήτρια

σοκ-στην-ηλιούπολη-κοινό-μυστικό-η-σ-851206

Σε νέες αποκαλύψεις για την σχέση μεταξύ της 14χρονης μαθήτριας και του καθηγητή σε σχολείο της Ηλιούπολης, προχώρησε το MEGA και η εκπομπή “Live News”.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι συμμαθητές της 14χρονης είχαν αρχίσει να εντοπίζουν την αδικαιολόγητη οικειότητα στην σχέση του καθηγητή με την μαθήτριά του από πέρυσι.

Στο μεταξύ, η 14χρονη ακόμη και μετά την αποκάλυψη της σχέσης με τον καθηγητή, σύμφωνα με πληροφορίες, εξακολουθεί να δηλώνει ερωτευμένη μαζί του. Παράλληλα υπάρχουν και αναφορές-καταγγελλίες, πως ο 44χρονος εκπαιδευτικός την έχει πείσει ότι θα παντρευτούν και θα κάνουν οικογένεια.

“Ηταν κοινό μυστικό”

Μητέρα συμμαθητή της 14χρονης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής και αποκάλυψε ότι για τους περισσότερους στο σχολείο, αυτό το οποίο συνέβαινε ήταν κοινό μυστικό. Οι διάλογοι στους διαδρόμους, τα μηνύματα στους τοίχους και η διαφορετική συμπεριφορά του καθηγητή μέσα στην τάξη, κοντά στην 14χρονη, άρχισαν να προκαλούν συζητήσεις, εντός και εκτός σχολείου.

Μάλιστα, η μητέρα του μαθητή ανέφερε πως και οι περισσότεροι συνάδελφοι του 44χρονου το γνώριζαν.

“Την αποκλειστική ευθύνη την έχει η διεύθυνση του σχολείου. Αφήνουμε τα παιδιά μας να τα προστατεύουν. Υπήρχαν γονείς που ήξεραν και τα παιδιά σίγουρα. Τα παιδιά έψαξαν την υπόθεση έχοντας στο μυαλό τους την προστασία της μαθήτριας. Τελικά το ίδιο το παιδί είπε σε κάποια παιδιά το τι συνέβαινε στα αλήθεια”, είπε η γυναίκα μιλώντας με αλλοιωμένη φωνή στο LIVE NEWS.

“Από πέρυσι το Μάιο τα παιδιά το είχαν δει το είχαν εντοπίσει, την σχέση. Σε κάποια φάση έγινε και ευρέως γνωστό και γνωστοποιήθηκε και στους καθηγητές. Δεν γνωρίζω αν το σχολείο ενημερώθηκε τον Μάιο. Παιδιά προσπαθούσαν με τον τρόπο τους να μάθουν να δουν. Όποτε είχαμε πάει η διεύθυνση δεν μπορούσε να μας βοηθήσει. Για αυτό δεν απευθύνθηκαν. Τα παιδιά είπαν στην κοπέλα να μιλήσει στη μητέρα της γιατί αυτή μπορεί να την συμβουλέψει. Προσωπικά δεν το γνώριζα το κορίτσι”, κατέληξε η γυναίκα.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου