ΕΛΛΑΔΑ

Πήγε να κάψει αστυνομικούς και να αυτοπυρποληθεί!

πήγε-να-κάψει-αστυνομικούς-και-να-αυτο-196967

Στιγμές αγωνίας και τρόμου έζησαν όσοι βρίσκονταν στο Β΄ αστυνομικό τμήμα Ηρακλείου (πρώην τμήμα Αγίου Μύρωνα) το πρωί της Τετάρτης, όταν ένας 50χρονος με έντονα ψυχολογικά προβλήματα άδειασε ένα μπιτόνι με βενζίνη και απείλησε να βάλει φωτιά με απρόβλεπτη κατάληξη!

Ο δράστης, που παρακολουθείται από ιδιώτη ψυχίατρο, αλλά δεν είχε εξακριβωθεί πόσο επικίνδυνος είναι, μπήκε ανενόχλητος στο τμήμα κρατώντας το μπιτόνι και άρχισε να βρίζει τους αστυνομικούς, ενώ ταυτόχρονα έριξε μεγάλη ποσότητα βενζίνης πάνω σε έναν πολιτικό υπάλληλο και έναν αστυνομικό και αμέσως μετά και στα δικά του ρούχα! Ευτυχώς, δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει τον αναπτήρα που έβγαλε από την τσέπη του, καθώς όσοι βρίσκονταν εκεί όρμησαν κατά πάνω του και κατάφεραν να του τον πάρουν.

Όμως, πάνω στην πάλη ο 50χρονος βρήκε ευκαιρία να βγει τρέχοντας από το τμήμα και, αφού προσπάθησε να χτυπήσει έναν αστυνομικό, μπήκε σε ένα αγροτικό φορτηγάκι και διέφυγε! Αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις και τελικά εντοπίστηκε στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας όπου συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, που διέταξε να εξεταστεί από ψυχίατρο και να εγκλειστεί σε ειδική κλινική.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου