ΕΛΛΑΔΑ

Με αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν τον Άδωνι στο Παίδων

με-αποδοκιμασίες-υποδέχτηκαν-τον-άδω-196340

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν τη Δευτέρα φοιτητές της Ιατρικής στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και τον υφυπουργό Αντώνη Μπέζα, στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

Συγκεκριμένα, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας επισκέφθηκε χθες το νοσοκομείο προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια της λειτουργίας του νέου αξονικού τομογράφου, ωστόσο το σκηνικό που δημιουργήθηκε ήταν τέτοιο που για να γίνει η τελετή, η ασφάλεια του νοσοκομείου αναγκάστηκε να κλείσει τις πόρτες και να απομονώσει τους συγκεντρωμένους από την εκδήλωση.

Ένταση προκλήθηκε και όταν γιατρός από τα εξωτερικά ιατρεία ζήτησε από τους συγκεντρωμένους να σταματήσουν να φωνάζουν συνθήματα μέσα στο νοσοκομείο διότι φοβίζουν τα παιδιά. Όπως είπαν οι φοιτητές, με τον τρόπο αυτόν θέλησαν να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην πολιτική που ασκείται στον τομέα της Υγείας, καταγγέλλοντας μεταξύ άλλων ελλείψεις και υποχρηματοδότηση.

Από την πλευρά τους, οι γιατροί του νοσοκομείου κατήγγειλαν ότι δουλεύουν εφημερίες, οι οποίες έχουν να τους καταβληθούν από τον Μάρτιο.

foititikanea.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου