ΕΛΛΑΔΑ

Ο Φώτης Κουβέλης δείχνει την έξοδο στον Ανδρέα Παπαδόπουλο

ο-φώτης-κουβέλης-δείχνει-την-έξοδο-στο-196250

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα στην ΔΗΜΑΡ; Τα όσα είπε ο Φώτης Κουβέλης στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματός του έχουν κυρίως έναν αποδέκτη, τον πρώην εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Ανδρέα Παπαδόπουλο.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ δεν κρύβει την οργή του για το γεγονός ότι το συγκεκριμένο στέλεχος παρά τις προειδοποιήσεις που του έχει απευθύνει δημοσίως ζητώντας από όσους εμπλέκονται με τους 58 «να αναλάβουν την ευθύνη τους» συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στην «Ελιά» κι επιπλέον το όνομά του φιγουράρει στον κατάλογο των υποψηφίων για την πρώτη θέση του ευρωψηφοδελτίου.

Το σχέδιο της ηγεσίας της Δημοκρατικής Αριστεράς είναι να εξωθήσει τον Ανδρέα Παπαδόπουλο στην έξοδο κάτι που είχε κάνει και με την περίπτωση των πρώην βουλευτών κ.κ. Βουδούρη και Μουτσινά. «Η ΔΗΜΑΡ δεν κάνει διαγραφές ούτε παίρνει πειθαρχικά μέτρα» λένε από την Αγίου Κωνσταντίνου γι’ αυτό και το επόμενο διάστημα θα συνεχιστούν οι πιέσεις προς τον Α. Παπαδόπουλο να ξεκαθαρίσει την στάση του.

Το πιο πρόσφατο μήνυμα εστάλη χθες από τον κ. Κουβέλη που μιλώντας στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής είπε μεταξύ άλλων:

«Είναι βέβαιο πως ακόμα και όσοι διαφώνησαν με τις επιλογές του συνεδρίου θα προστατεύσουν τη δημόσια εικόνα της ΔΗΜΑΡ, θα αποτρέψουν ενέργειες οι οποίες αντικειμενικά υπονομεύουν το δημοκρατικό τρόπο λειτουργίας και δράσης του κόμματος».

Τα μηνύματα θα συνεχιστούν εφόσον ο πρώην εκπρόσωπος δεν θα διασαφηνίσει την στάση του. Ο ίδιος δείχνει πάλι να επιθυμεί να καθυστερήσει όσο γίνεται τις εξελίξεις περιμένοντας να δει πώς θα διαμορφωθεί το σκηνικό στους 58 και γενικότερα στον χώρο της «Ελιάς».

Επομένως η στάση του εν πολλοίς θα κριθεί από το εάν τελικώς του προταθεί και συμφωνηθεί από όλες τις πλευρές-δηλαδή και από το ΠΑΣΟΚ- να καταλάβει κομβική θέση στο ευρωψηφοδέλτιο.

Όλα αυτά δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσουν πριν από το τέλος Φεβρουαρίου επομένως για έναν μήνα ακόμη ο ίδιος θα παίζει με την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι…

newpost.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου