ΕΛΛΑΔΑ

Αυστηρό μήνυμα Κουβέλη προς τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ για τους «58»

αυστηρό-μήνυμα-κουβέλη-προς-τα-στελέχ-194500

Την προστασία της δημόσιας εικόνας της ΔΗΜΑΡ, εν όψει των προεκλογικών εκδηλώσεων, ζήτησε από την Εκτελεστική Επιτροπή και τα μέλη του κόμματος ο πρόεδρός της Φώτης Κουβέλης, ενώ παράλληλα τόνισε ότι θα πρέπει να αποτραπούν ενέργειες που υπονομεύουν τη συλλογικότητα.

Ειδικότερα σε συνέλευση της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος συζητήθηκαν πολιτικά και οργανωτικά ζητήματα εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών και ευρωεκλογών.

Ο κ. Κουβέλης ενημέρωσε τα μέλη του οργάνου για τις διαβουλεύσεις με πολιτικές κινήσεις και πρόσωπα, στην προοπτική συγκρότησης του προοδευτικού πόλου. Επισημάνθηκε ότι στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχει κατ΄αρχήν συμφωνία για συμπαράταξη και συζητείται ήδη το προγραμματικό πλαίσιο.

Εν σχέσει με τις περιφερειακές εκλογές εκφράστηκε η ανάγκη να επιταχυνθεί η συγκρότηση των ψηφοδελτίων και εγκρίθηκε κείμενο-πλαίσιο για τον τρόπο που αντιλαμβάνεται η ΔΗΜΑΡ την περιφερειακή αυτοδιοίκηση.

Υπογραμμίσθηκε, μάλιστα, ότι η δημοψηφισματική λογική για τις αυτοδιοικητικές εκλογές που προωθούν άλλα κόμματα αναπαράγει τα αδιέξοδα του παρελθόντος και επισημάνθηκε ότι η ΔΗΜΑΡ επιδιώκει συμπαρατάξεις στη βάση προγραμματικών συμφωνιών.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής:

«Η Ε.Ε. καλεί τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να συμβάλουν θετικά στην υλοποίηση των αποφάσεων του συνεδρίου που ελήφθησαν με πολύ μεγάλη πλειοψηφία και αποτελούν δεσμεύσεις όλων. Είναι βέβαιο πως ακόμα και όσοι διαφώνησαν με τις επιλογές του συνεδρίου θα προστατεύσουν τη δημόσια εικόνα της ΔΗΜΑΡ, θα αποτρέψουν ενέργειες οι οποίες αντικειμενικά υπονομεύουν το δημοκρατικό τρόπο λειτουργίας και δράσης του κόμματος».

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου