LIFE STYLE

Η διάγνωση για την υγεία της Καραγιάννη: Τι λένε οι γιατροί

η-διάγνωση-για-την-υγεία-της-καραγιάνν-194321

Ανησυχία προκάλεσε η είδηση τη Δευτέρα, ότι η Μάρθα Καραγιάννη βρίσκεται στο νοσοκομείο εδώ και λίγες ημέρες.

Το μεσημέρι της Τρίτης, στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο φίλος της και γνωστός ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας, ανέφερε τι ακριβώς συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας της.

«Η Μάρθα Καραγιάννη είχε πυρετό 1,5 μέρα.. Μου τηλεφώνησε πριν λίγες ημέρες η Ντόρα Δούμα και μου είπε ότι η Μάρθα είχε πυρετό, έχει πόνο στη δεξιά κοιλία και μια τάση για πυρετό…Της είπα να πάρει ένα αντιπυρετικό. Ο πυρετός δεν έπεφτε αλλά δεν ήταν ένας ανησυχητικός πυρετός. Όταν όμως έχουμε κάποια ηλικία πρέπει να προσέχουμε. Είπαμε λοιπόν ότι πρέπει να μπούμε σε κάποια κλινική. Επέλεξε η Ντόρα Δούμε που είναι ο φύλακας άγγελός της και τη μεταφέραμε σε μια ιδιωτική κλινική. Κάναμε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.. και σε λίγες μέρες ο πυρετός έπεσε. Έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και τελικά βγήκε η διάγνωση. Η διάγνωση είναι χολοκυστίτιδα, μια φλεγμονή της χολής…. Αυτή η φλεγμονή θεραπεύεται με φαρμακευτική αγωγή» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σούρας.

Η κατάσταση της υγείας της ηθοποιού βαίνει καλώς και σύμφωνα με τον Δημήτρη Σούρα, η Μάρθα Καραγιάννη βρίσκεται σε άριστα ιατρικά χέρια και κάθε μέρα ρωτάει πότε θα γυρίσει στο σπίτι της.

Στη συνέχεια μίλησε και η ίδια η Μάρθα Καραγιάννη σε τηλεφωνική επικοινωνία «Καλημέρα, σας ευχαριστώ πολύ» είπε η αγαπημένη ηθοποιός, απαντώντας στις ευχές για περαστικά, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε η καλή της φίλη Ντόρα Δούμα.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου