ΕΛΛΑΔΑ

Οι φαντασμαγορικές δοκιμές στο νέο συντριβάνι της Ομόνοιας [εικόνες-βίντεο]

οι-φαντασμαγορικές-δοκιμές-στο-νέο-συ-191658

“Δοκιμές στην Ομόνοια. Πλατεία ξανά! Έρχεται”! Με αυτό το μήνυμα, ο Κώστας Μπακογιάννης κάνει τα “αποκαλυπτήρια” της νέας μορφής στην ιστορική πλατεία της πρωτεύουσας.

Η Ομόνοια… αλλάζει! Ή για να ακριβολογούμε, άλλαξε! Η νέα μορφή της ιστορικής πλατείας της πρωτεύουσας είναι… στο πιάτο μας, μέσα από ένα βίντεο που δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ο δήμαρχος της Αθήνας έχει αναρτήσει τις εικόνες από τις δοκιμές του συντριβανιού και οι εικόνες είναι πραγματικά εντυπωσιακές!

Η ίδια η πλατεία έχει υποστεί ολικό “λίφτινγκ”, με το πράσινο στην κυκλική της μορφή να θυμίζει… μια άλλη εποχή.

Το “κερασάκι στην τούρτα” όμως είναι αναμφισβήτητα το συντριβάνι.

Με το νερό να εκτοξεύεται σε μεγάλο ύψος και τα φώτα να αλλάζουν ανά δευτερόλεπτα, οι εικόνες είναι πραγματικά μαγικές!

Ο Κώστας Μπακογιάννης είχε ήδη δώσει από χθες, Τετάρτη 19.02.2020, μια πρώτη γεύση με μια φωτογραφία της πλατείας, ωστόσο απόψε προχώρησε ένα βήμα παραπάνω.

Ο Μπακογιάννης και τα… teaser για την Ομόνοια

Να σημειώσουμε πως εκτός από την ανάρτηση της Τετάρτης, ο δήμαρχος της Αθήνας προχώρησε αργότερα σε ένα… μπαράζ αναρτήσεων για την πλατεία!

Μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδος, η “νέα” Ομόνοια αναμένεται να παραδοθεί για χρήση στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πρωτεύουσας, όπως έχει ανακοινώσει ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η πλατεία Ομονοίας βρίσκεται στην τελική ευθεία και θα παραδοθεί στους κατοίκους της Αθήνας. Πάμε να την αγαπήσουμε από την αρχή…”, έγραψε σε ανάρτησή του, στα κοινωνικά δίκτυα, ο δήμαρχος Αθηναίων.

Παράλληλα, ανάρτησε στο Instagram, σχετικό βίντεο με την στιγμή που άρχιζε να γεμίζει το νερό το συντριβάνι, συνοδεύοντάς το, από τη φράση, “ετοιμασίες στο φουλ, τελευταία φορά που το συντριβάνι είναι άδειο”.

Πηγή: newsit.gr, Φωτογραφίες: Facebook / Κωστας Μπακογιάννης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου