LIFE STYLE

Ο Φουρθιώτης στέλνει μηνύματα- απειλές στην κυβέρνηση- Τι γράφει για Γεραπετρίτη και Ρωμανό

ο-φουρθιώτης-στέλνει-μηνύματα-απειλέ-851206

Θορυβώδης είναι η επανεμφάνιση του βασιλιά του Trash Μένιου Φουρθιώτη που έχει τώρα βάλει στο στόχαστρο στελέχη της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας. Ο Μένιος Φουρθιώτης αποκαλύπτει μέσω tweets επικοινωνίες που είχε με τον υπουργό Επικρατείας και τον εκπρόσωπο τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκο Ρωμανό.

Αν και οι επικοινωνίες δεν έχουν κάτι το επιλήψιμο, και μόνο το γεγονός ότι στελέχη της κυβέρνησης και της ΝΔ, είχαν επαφές με ένα άτομο που είχε εμπλακεί και στο παρελθόν σε ύποπτες-ροζ ιστορίες, εκ των υστέρων δε απεκαλύφθη ότι εξεβίαζε και απειλούσε υπουργούς για διαφημιστικά κονδύλια και για την προστασία της ΕΛ.ΑΣ που του είχε δοθεί, είναι δε σήμερα υπόδικος- κατηγορούμενος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης- συνιστά ένα πρόβλημα. Και φυσικά το επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά εξηγήσεις.

“Η κυβέρνηση πρέπει να απαντήσει ξεκάθαρα ποια είναι η σχέση της με το συγκεκριμένο άτομο και για ποιο λόγο αυτός φέρεται να εκβιάζει μέλη της κυβέρνησης”, επισήμανε ο Νάσος Ηλιόπουλος. “Αυτή η θεσμική παρακμή δεν αξίζει στη χώρα και στους πολίτες. Μαζί με την ανεπάρκεια στην πανδημία και την ακρίβεια, η κοινωνία πληρώνει ακριβά και στα θέματα Δημοκρατίας την κυβέρνηση Μητσοτάκη και είναι πραγματικό το αίτημα για την πολιτική αλλαγή”, υπογράμμισε.

Τα μηνύματα Φουρθιώτη:

Πρώτος αποδέκτης των μηνυμάτων Φουρθιώτη είναι ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης. Ο Μένιος Φουρθιώτης φαίνεται να του έχει τηλεφωνήσει αρκετές φορές χωρίς ο υπουργός Επικρατείας να του έχει απαντήσει, αλλά τουλάχιστον μία φορά φαίνεται να έχουν συνομιλήσει. Ο ίδιος ο Γιώργος Γεραπετρίτης δήλωσε ότι μίλησε μόνο μια φορά, όταν ο ίδιος ο Μένιος Φουρθιώτης δήλωσε ότι απειλείται η ζωή του.

“Απάντησα σε οχλήσεις του, δήλωσε ο Γιώργος Γεραπετρίτης, όταν ο ίδιος επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του. Αν από αυτό συνάγει οποιαδήποτε ευθύνη, έχει απλά παραιτηθεί από τη λογική. Επιπλέον, όταν ο κύριος Φουρθιώτης ξεκίνησε ψευδείς και προσβλητικές δηλώσεις, κατέθεσα σε βάρος του μήνυση, η οποία εκκρεμεί στην ποινική δικαιοσύνη. Εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ εμπιστεύεται και επενδύει στον κύριο αυτόν, μπορεί να παραστεί ένας εκπρόσωπός του στη δίκη ως μάρτυρας υπεράσπισης.

Από αυτό το screen shot από το κινητό του Μένιου Φουρθιώτη προκύπτει η μια και μοναδική επικοινωνία με τον Γιώργο Γεραπετρίτη:

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου