ΕΛΛΑΔΑ

Επεισόδιο με Τζαβάρα και ΔΑΚΕ

επεισόδιο-με-τζαβάρα-και-δακε-188521
Σύμφωνα με πληροφορίες , οι συνδικαλιστές έδωσαν στον κ. Τζαβάρα την επιστολή που μοίραζαν στους βουλευτές που έφταναν στη Συγγρού για τη σύσκεψη που είχε συγκαλέσει ο Μανώλης Κεφαλογιάννης.
Μαζί με την επιστολή του είπαν πως πρέπει η κυβέρνηση να προσέχει τον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας. «Ξέρω ποια είναι η λύση, αλλά αν την πω θα φάω ξύλο» απάντησε, σύμφωνα με τους συνδικαλιστές ο κ. Τζαβάρας. «Ποια είναι;», τον ρώτησαν. «Οι 150.000 απολύσεις», απάντησε εκείνος, σύμφωνα με τους συνδικαλιστές.
«Εάν εμείς είμαστε τρελοί και σας πούμε να τις κάνετε, θα επανέλθει στα 750 ευρώ ο μισθός ;», τον ξαναρώτησαν.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας συντοπίτης συνδικαλιστής του Κώστα Τζαβάρα, τον πλησίασε και του είπε : «Aυτά που λες να τα μοιράσω σε δελτίο Τύπου στον Πύργο;»
«Ήρθα για να μιλήσουμε ή για να με εκβιάσετε;», απάντησε ενοχλημένος ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας. «Εγώ εκπροσωπώ τον ελληνικό λαό και δεν κολλάω πουθενά», πρόσθεσε.
Κάπου εκεί τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου, με τον κ. Τζαβάρα να λέει φεύγοντας, σύμφωνα με τους συνδικαλιστές, «άει στο διάολο», όμως ευτυχώς τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.
enikos.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου