ΕΛΛΑΔΑ

Ακυβέρνητο λεωφορείο συγκρούστηκε με ταξί κι έπεσε πάνω σε δέντρο

ακυβέρνητο-λεωφορείο-συγκρούστηκε-μ-185836

Σφοδρή σύγκρουση λεωφορείου με ταξί σημειώθηκε την Τετάρτη το πρωί στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, με απολογισμό έναν τραυματία.

Το λεωφορείο εξετράπη της πορείας του, χτύπησε ταξί και στη συνέχεια έπεσε σε δέντρο. Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, ένας 60χρονος τραυματίστηκε από τη σύγκρουση και διακομίστηκε με κακώσεις στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Πληροφορίες που ελέγχονται, αναφέρουν ότι πρόκειται για τον οδηγό του λεωφορείου.

Θεσσαλονίκη: Ακυβέρνητο λεωφορείο συγκρούστηκε με ταξί κι έπεσε πάνω σε δέντρο - Ένας τραυματίας

Σύμφωνα με μαρτυρίες, κατεβαίνοντας στην οδό Βρυούλων ο οδηγός του λεωφορείου σταμάτησε στην άκρη για να ελέγξει κάτι. Ενώ έχει κατέβει από το όχημα, για άγνωστο λόγο αυτό άρχισε να κυλάει στην κατηφόρα και να αναπτύσσει ταχύτητα και αφού έπεσε στο πίσω μέρος του ταξί παρασύροντας το για αρκετά μέτρα, στη συνέχεια ξερίζωσε δύο δέντρα και κατέληξε σε ένα τρίτο.

Το ευτυχές είναι ότι δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί, καθώς τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του λεωφορείου από τα θραύσματα του ατυχήματος ενώ κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν αν υπήρχαν άνθρωποι στο πεζοδρόμιο ή παιδιά στον παρακείμενο παιδικό σταθμό.

news247.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου