ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικές πηγές για 10χρονη: Δεν υπάρχει τρίτο άτομο, ανοιχτό το θέμα της live μετάδοσης

αστυνομικές-πηγές-για-10χρονη-δεν-υπάρχ-18103

Σε ένα μήνα θα ολοκληρωθούν σύμφωνα με την δικηγόρο της οικογένειας της 10χρονης μαθήτριας Ανθούλας Ανάσογλου οι έρευνες των κινητών τηλεφώνων αλλά και η εξέταση του υπολογιστή της 33χρονης. «Την προσεχή Δευτέρα θα πάρουμε στα χέρια μας την δικογραφία και θα διαπιστώσουμε αν όντως αναφέρονται σε αυτήν ασελγείς πράξεις κατά του κοριτσιού σε live μετάδοση μέσω διαδικτύου. Σε κάθε περίπτωση έχουμε ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και την εξέταση του σκληρού δίσκου του υπολογιστή. Εκτιμούμε ότι οι έρευνες θα ολοκληρωθούν από τις Αρχές τον επόμενο μήνα» είπε στο ethnos.gr η κ. Ανάσογλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 10χρονη μαθήτρια φαίνεται να περιέγραψε στις Αρχές και στον αδερφό της ότι στο δωμάτιο που την κρατούσε η 33χρονη είδε και τρίτο πρόσωπο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για κατά πόσον πραγματοποιήθηκε μέσω βιντεοκλήσης live αναμετάδοση ασελγών πράξεων. «Αναφέρονται κάποια στοιχεία στη δικογραφία» επιβεβαίωσε στο ethnos.gr ο δικηγόρος της 33χρονης κατηγορούμενης Βασίλης Νουλέζας. Ο ίδιος πάντως δηλώνει πως «είναι προϊόν φαντασίας της μικρής και οφείλονται στα ηρεμιστικά τα οποία της χορηγήθηκαν. Εξάλλου όλα θα αποδειχθούν από το άνοιγμα των κινητών τηλεφώνων και του φορητού υπολογιστή».

Την ίδια ώρα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπήρχε και τρίτο άτομο στο σπίτι όπου κρατούνταν η 10χρονη ενώ όπως ανέφερε ο κ. Κούγιας ο οποίος επίσης εκπροσωπεί την οικογένεια της 10χρονης, η μαθήτρια δεν είναι σε θέση προς το παρόν να δώσει κατάθεση.

Από την πλευρά της, στην κατάθεσή της η κατηγορούμενη ανέφερε ότι «όσο το κορίτσι ήταν στο σπίτι δεν έκανα βιντεοκλήση με κανέναν και σε καμία περίπτωση με κάποιον μαύρο με κοτσιδάκια στα μαλλιά του. Δεν αναγνωρίζω το πρόσωπο που μου περιγράφετε με τα κοτσιδάκια και τις χάντρες στα μαλλιά. Ίσως είναι εικόνες της κοπέλας από το ηρεμιστικό. Όσο διάστημα ήμουν με το κορίτσι δε μίλησα με κανέναν παρά μόνο με την Μ…, που ήταν συνάδελφος από τον φούρνο». Σε ότι αφορά το θέμα του μικρότερου αδελφού της 10χρονης η κ. Ανάσογλου τόνισε ότι είναι δίκαιη η απόφαση να μεταφερθεί σε δομή φιλοξενίας από την στιγμή που δεν έχει βγει ακόμη η απόφαση για την επιμέλεια της μικρής μαθήτριας.

[ethnos.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου