ΕΛΛΑΔΑ

Δεν έχω καμία εμπλοκή με την υπόθεση της 24χρονης λέει ο Αλεξόπουλος

δεν-έχω-καμία-εμπλοκή-με-την-υπόθεση-τη-177493

Στοχοποιημένος ο ίδιος, η οικογένεια και οι συνεργάτες, δηλώνει πως έχει βρεθεί ο δικηγόρος, Θεόφιλος Αλεξόπουλος, στο γραφείο του οποίου εξεράγη εκρηκτικός μηχανισμός το πρωί της Δευτέρας.

Το όνομα του κυρίου Αλεξόπουλου είχε εμπλακεί στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης, καθώς η ίδια είχε δηλώσει ότι είχε υποστεί εκφοβισμό από τον δικηγόρο μετά την καταγγελία της.

Ο δικηγόρος αρνείται κάθε σχετική εμπλοκή, κάνοντας λόγο για ψευδή καταγγελία, ενώ υπογραμμίζει ότι από τις δύο Ιανουαρίου δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση.

“Εδώ και δύο εβδομάδες έχω στοχοποιηθεί, εγώ, η οικογένεια και οι συνεργάτες μου, γύρω από έναν ανελέητο πόλεμο λάσπης. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως από τις 2 Ιανουαρίου δεν έχω καμία εμπλοκή με την υπόθεση. Ουδέποτα άσκησα οποιαδήποτε βία λεκτική ή άλλη, όπως ψευδώς καταγγέλθηκε”.

Έκρηξη στο γραφείο του δικηγόρου

Των δηλώσεων του δικηγόρου είχε προηγηθεί έκρηξη με γκαζάκια έξω από το γραφείο του, επί της οδού Εγνατίας στην Θεσσαλονίκη.

Επί τόπου βρέθηκαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. Από την έκρηξη δεν προκλήθηκε φωτιά, παρά μόνο καπνοί και κρότος, έτσι δεν χρειάστηκε η εκκένωση της πολυκατοικίας.

Πληροφορίες που μεταδόθηκαν νωρίτερα, ανέφεραν πως στην ίδια πολυκατοικία μένει και ο 33χρονος που προσκάλεσε την Γεωργία στο πάρτι το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Σήμερα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών της Γεωργίας

Εν των μεταξύ, σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης Γεωργίας, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Αργά το απόγευμα της Παρασκευής το Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης επικοινώνησε με το Εργαστήριο του ΑΠΘ και ενημέρωσε πως τα αποτελέσματα από τα ούρα της 24χρονης θα αποσταλούν μέσω mail τη Δευτέρα.

Όπως ανέφεραν ιατροδικαστικές πηγές του ΑΠΘ αν και αρχικά τα αποτελέσματα από τη Βέρνη θα έφταναν την Παρασκευή, οι Ελβετοί ενημέρωσαν πως αυτά δεν είχαν ολοκληρωθεί ακόμα.

Υπενθυμίζεται πως στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου ολοκληρώθηκαν άμεσα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, οι οποίες και αφορούν όλες τις ναρκωτικές ουσίες που είναι γνωστές στην Ελλάδα. Ακόμη και αν τα αποτελέσματα από τη Βέρνη για κάποιον λόγο καθυστερήσουν, στην ανακρίτρια θα παραδοθεί η τελική έκθεση με τα αποτελέσματα του ελληνικού εργαστηρίου.

Στη Βέρνη εστάλησαν δείγματα των ούρων της 24χρονης για να εντοπιστεί η ποσότητα αλκοόλης αλλά κυρίως για να εντοπιστεί η ύπαρξη ή μη συγκεκριμένων μεταβολιτών και συνθετικών ναρκωτικών ουσιών που έχουν κυκλοφορήσει τους τελευταίους μήνες στην παράνομη αγορά και δεν μπορούν να αναγνωριστούν από το εργαστήριο του ΑΠΘ.

Ειδικότερα, οι ουσίες αυτές, τις οποίες αναζητά το Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης είναι άγνωστης δομής. Όμως, το Ινστιτούτο έχει αναπτύξει μία συγκριμένη και έχει παραλάβει ορισμένα μηχανήματα που μπορούν να προσδιορίζουν και να ανιχνεύουν συνθετικές ουσίες άγνωστης δομής, που έχουν πρωτοκυκλοφορήσει στην αγορά τους τελευταίους δύο με τρεις μήνες. Στο εργαστήριο αυτό μπορεί να ταυτοποιηθεί μία ουσία χωρίς κάποιο δείγμα. Αντίθετα, στο εργαστήριο του ΑΠΘ, προκειμένου να γίνει οποιαδήποτε ανάλυση είναι κρίσιμο να είναι γνωστή η βασική δομή της κάθε ναρκωτικής ουσίας.

newsit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου