ΕΛΛΑΔΑ

ΑΧΕΠΑ: «Πόλεμος» για το εάν έγινε κορονοπάρτι στην κοπή της πίτας

αχεπα-πόλεμος-για-το-εάν-έγινε-κορον-176293

Σφοδρή σύγκρουση υπάρχει στο ΑΧΕΠΑ για το εάν έγινε ή όχι κορονοπάρτι στην κοπή της βασιλόπιτας του νοσοκομείου.

Αναλυτικότερα, στην πλήρη διάψευση της καταγγελίας που έκανε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΑΧΕΠΑ, Μπάμπης Κοροξενός, για κορονοπάρτι εντός του νοσοκομείου με αφορμή την κοπή της βασιλόπιτας, προχώρησε ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Παναγιώτης Παντελιάδης.

Μιλώντας στο thestival.gr ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ υποστήριξε πως δεν έγινε κανένα τέτοιο πάρτι και ότι η κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και ότι έγινε ευλαβική τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων.

«Η κοπή της πίτας έγινε με παρουσία 34 το πολύ ατόμων στο αμφιθέατρο του ΑΧΕΠΑ που έχει χωρητικότητα 200 – 300 ατόμων», υπογράμμισε ο κ. Παντελιάδης και πρόσθεσε πως όλοι όσοι παρευρέθηκαν ήταν εμβολιασμένοι και φορούσαν μάσκες.

«Λέει ψέματα»

«Λέει ψέματα, είναι ντροπή», σχολίασε ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ αναφορικά με την καταγγελία του προέδρου των εργαζομένων του νοσοκομείου κάνοντας λόγο για «κακοπροαίρετη κίνηση».

Σημείωσε επίσης πως πράγματι κάποιοι εργαζόμενοι δεν κλήθηκαν στην κοπή της πίτας προκειμένου να μην υπάρξει συνωστισμός.

Επίσης, ο κ. Παντελιάδης εξαπέλυσε δριμύ «κατηγορώ» κατά του Μπάμπη Κοροξενού, λέγοντας πως δεν μπορεί να ξέρει τι πραγματικά συνέβη, αφού πλέον δεν εργάζεται καν στο νοσοκομείο.

«Έχει βγει στη σύνταξη, νωρίτερα ήταν σε αναστολή, αλλά και παλαιότερα που ήταν στο νοσοκομείο εργαζόταν για 1,5 με δύο μήνες και πληρωνόταν για όλον τον χρόνο», υποστήριξε ο Παναγιώτης Παντελιάδης.

Η καταγγελία του προέδρου των εργαζόμενων

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus FM, ο κ. Κοροξενός κατήγγειλε ότι πραγματοποιήθηκε κορονοπάρτι με αφορμή της κοπή της βασιλόπιτας.

«Πριν από δύο ώρες έγινε κοπή της πίτας στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ υπό την ηγεσία του διοικητού του Νοσοκομείου και πάνω από 120 άτομα ήταν μαζεμένα σε έναν κλειστό χώρο να κόψουν την πίτα, γιατί θεωρούσαν ότι μεταξύ τους αυτοί δεν κολλάνε…», είχε υποστηρίξει ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΑΧΕΠΑ.

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου