ΕΛΛΑΔΑ

«Ρουφιανομάγαζο» κατά τη Σ.Βούλτεψη το ΣΔΟΕ, επίθεση στον Γ.Παπακωνσταντίνου

ρουφιανομάγαζο-κατά-τη-σ-βούλτεψη-τ-175272

Στο θέμα του ΣΔΟΕ επανήλθε την Πέμπτη η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, με αφορμή την υπόθεση Μεϊμαράκη, αλλά και τον έλεγχο για «ύποπτο πλουτισμό» 32 πολιτικών προσώπων.

Σε δηλώσεις της στο Mega το πρωί της Πέμπτης, η κ. Βούλτεψη επανέλαβε τα περί «ρουφιανομάγαζου», υποστηρίζοντας μάλιστα ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου «είχε δημιουργήσει παράκεντρο στο ΣΔΟΕ για να συγκεντρώνει στοιχεία για αντιπάλους του».

Την Τετάρτη, η κ. Βούλτεψη είχε χαρακτήρισε το ΣΔΟΕ «ρουφιανομάγαζο» και εξωκοινοβουλευτικό κέντρο συκοφαντίας και διαρροών, ενώ επιτέθηκε και στον υπουργό Οικονομικών στον οποίο συνέστησε να είναι πιο προσεχτικός.

«Οι έξυπνοι τα έχουν τα λεφτά σε οφ σορ, να αφήσει τα κουτσομπολιά και τις διαρροές το ΣΔΟΕ, σε ρουφιανομάγαζο εξελίσσεται. Επιτέλους να κάνει σωστά τη δουλειά του. Το Κοινοβούλιο πλήττεται με τρόπο που μπορεί να οδηγήσει σε εκτροπή της χώρας. Να μαζευτεί το ΣΔΟΕ και ο υπουργός Οικονομικών δεν έχει δουλειά να μιλά για λίστες γιατί δεν ξέρει τίποτα για λίστες. Να είναι πιο προσεχτικός. Το να δημιουργείται ένας μύθος από τα επίσημα χείλη και του υπουργού Οικονομικών τότε δημιουργείται πρόβλημα στη χώρα» είπε.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου