AROUND THE WEB

Γκράφιτι Ερντογάν σε κάδο απορριμμάτων στο Παγκράτι [εικόνα]

γκράφιτι-ερντογάν-σε-κάδο-απορριμμάτ-174987

Το πρόσωπο του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Έρντογάν έγινε graffity σε κάδο απορριμάτων… δια χειρός Hambas. Το έργο “κοσμεί” την μπροστινή πλευρά του κάδου και βρίσκεται στην οδό Υμηττού στο Παγκράτι.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν είναι το τρίτο κατά σειρά πολιτικό πρόσωπο που εμπνέει τον πασίγνωστο graffity artist με ένα από αυτά να είναι η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ. Τον κάδο με το πρόσωπο της καγκελαρίου βλέπουν καθημερινά οι διερχόμενοι οδηγοί της λεωφόρου Κηφισίας λίγο πριν την είσοδο της Κηφισιάς.

Οι φωτογραφίες με τα δυο πολιτικά πρόσωπα και όχι μόνο έχουν αναρτηθεί στην σελίδα του Hambas στο instagram.

Ο διάσημος καλλιτέχνης Αντώνης Χαμπάς έγινε ευρέως γνωστός τον Μάιο του 2019, όταν δύο μήνες πριν την συμπλήρωση ενός έτους από την τραγωδία στο Μάτι, δημιούργησε ένα συγκλονιστικό graffity σε δημοτικό σχολείο της Ραφήνας.

Στο έργο απεικονίζεται ένα μικρό παιδί με λαμπερά μάτια να κρατά στο χέρι του ένα κλαδί γεμάτο με μικρά κόκκινα φρουτάκια σε σχήμα καρδιάς.

Το αγόρι φαίνεται να κοιτά προς τον ουρανό, ενώ αν κανείς μετρήσει τα φρουτάκια – καρδιές αυτά είναι 102 όσα και τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς.

[newsit.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου