ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στην Κρήτη με το ζευγάρι που σκοτώθηκε σε τροχαίο πριν παντρευτεί

θρήνος-στην-κρήτη-με-το-ζευγάρι-που-σκο-174791

Ενώ η τοπική κοινωνία στην Κρήτη είναι συγκλονισμένη από το τροχαίο δυστύχημα, οι συγγενείς αγωνιούν για τον τραυματία πατέρα ο οποίος θα χειρουργηθεί σε κεφάλι και αυχένα.

Τόσο ο ίδιος όσο και η ανήλικη αδελφή της Μαίρης που έχασε τη ζωή της χθες στην Αγία Πελαγία, μαζί με τον αρραβωνιαστικό και τη μητέρα της, βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση. Ο πατέρας έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά και σε δεύτερη φάση θα ακολουθήσουν αντίστοιχες στο κεφάλι και τον αυχένα.

Το 15χρονο κορίτσι υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στη λεκάνη και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων.

Οι άλλοι δύο τραυματίες βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Ο Χρήστος και η Μαίρη, 22 και 24 ετών, σκόπευαν να παντρευτούν. Βγήκαν με τους γονείς τους για φαγητό και είχαν αρραβωνιαστεί πριν τρεις ημέρες. Μάλιστα, η κοπέλα είχε μετακομίσει στην Κρήτη για να είναι μαζί με τον αγαπημένο της, ο οποίος σπούδαζε εκεί. Η οικογένεια της κοπέλας πήγε τις ημέρες των εορτών για να γνωρίσει την οικογένεια του γαμπρού.

Λύγισαν και οι πυροσβέστες

Ακόμα και οι πυροσβέστες λύγισαν μπροστά στο θέαμα που αντίκρυσαν. Ο φωτογραφικός φακός, κατέγραψε καρέ – καρέ τα σφιγμένα πρόσωπα των πυροσβεστών, μπροστά στις φοβερές εικόνες.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου