LIFE STYLE

Ακρίτα: Μη συγκρίνουμε την Πρωτοψάλτη με τους φασίστες, είναι άδικο

ακρίτα-μη-συγκρίνουμε-την-πρωτοψάλτη-172414

Την στήριξή της στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη εκφράζει η Έλενα Ακρίτα, με αφορμή την κριτική που δέχεται η γνωστή καλλιτέχνιδα για την τοποθέτησή της αναφορικά με τα τεκταινόμενα στον Έβρο.

«Μην την συγκρίνουμε με τους φασίστες, είναι άδικο», αναφέρει η Έλενα Ακρίτα. «Ούτε τους πρόσφυγες βρίζει ούτε τους μετανάστες. Έκανε μια τοποθέτηση, δικαίωμά της. Το γεγονός ότι δεν συμφωνούμε μαζί της, δεν σημαίνει ότι θα την αποκαθηλώσουμε ως ερμηνεύτρια.

Και η Βίκυ Μοσχολιού στα δεξιά μας βρισκόταν πάντα, αλλά εμείς οι θαυμαστές την λατρεύαμε και την λατρεύουμε ακόμα. Είναι σπουδαία τραγουδίστρια η Πρωτοψάλτη. Μαζί με τον Κραουνάκη και τη Λίνα έχουν γράψει ιστορία μεγάλη και λαμπρή στο ελληνικό τραγούδι. Άποψη μου», καταλήγει.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Άλκιστις Πρωτοψάλτη εξέφραζε τις ευχαριστίες της «στους στρατιώτες μας που φυλάσσουν θερμοπύλες», με αφορμή όσα λαμβάνουν χώρα στον Έβρο.

«Ένα ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου στους στρατιώτες μας που «φυλάσσουν Θερμοπύλες». Απ ότι διαφαίνεται θα είναι μία «πράξη» διαρκείας από τον Έβρο μεχρι το Καστελόριζο. Είμαστε μαθημένοι να υπερασπιζόμαστε την Ελλάδα, κι αυτή τη φορά δεν θα είμαστε 300 θα είμαστε μια γροθιά. Σταθερά προσηλωμένοι στα ιδανικά μας και στον πολιτισμό μας. Δίκαιοι… Σαν έτοιμοι από καιρό… Θα υπερασπιζόμαστε τον τόπο μας χωρίς να γινόμαστε απάνθρωποι», έγραψε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου