ΕΛΛΑΔΑ

Κατέρρευσε στα ΕΛΤΑ Σερρών και ακολούθησαν αυτές οι εικόνες

κατέρρευσε-στα-ελτα-σερρών-και-ακολού-171491

Μεγάλη αναστάτωση σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στις Σέρρες, με τους αυτόπτες μάρτυρες να παρακολουθούν έντρομοι…

Ο 67χρονος μπήκε σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στις Σέρρες και κάποια στιγμή κατέρρευσε μπροστά σε υπαλλήλους και πελάτες. Δύο άνθρωποι του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες χωρίς να κάνουν λάθος και έτσι ο κίνδυνος πέρασε. Οι εικόνες δείχνουν ένα μέρος από τα όσα έγιναν.

Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε 67χρονος Σερραίος χθες το πρωί (02-02-2022) στο κέντρο της πόλης. Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 11.00 όταν ο συνταξιούχος ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε ενώ βρισκόταν μέσα στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ.

Στο υποκατάστημα που ήταν γεμάτο κόσμο, επικράτησε για λίγο πανικός. Ο 67χρονος ωστόσο στάθηκε τυχερός καθώς δίπλα του βρέθηκε o κατάλληλος άνθρωπος την πιο κατάλληλη στιγμή. Πρόκειται για ένα τεχνολόγο του αξονικού τομογράφου του Νοσοκομείου Σερρών αλλά και έναν στρατιωτικό που γνώριζαν Κάρπα.

Χωρίς να χάσουν χρόνο του πρόσφεραν τις σωτήριες πρώτες βοήθειες. Οι δύο εθελοντές με επικεφαλής τoν ακτινολόγο φρόντισαν τον άνθρωπο μέχρι να τον παραλάβει το ασθενόφορο του ΕΚΑΒ που έφτασε πολύ γρήγορα. Την αξία της πρώτων βοηθειών και κυρίως του κάρπα τονίζουν όλοι όσοι βρίσκονται στο χώρο της υγείας, καθώς σώζουν ζωές. Δείτε το βίντεο του epiloges.tv.

epilogestv.gr – newsit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου