ΕΛΛΑΔΑ

Στους πάτους των παπουτσιών του έκρυβε χασίς

στους-πάτους-των-παπουτσιών-του-έκρυβ-169302

Δεν μπόρεσε να ξεγελάσει την αλάνθαστη όσφρηση του λαγωνικού του Λιμεναρχείου ένας νεαρός αλλοδαπός που αποβιβάστηκε από το πλοίο της γραμμής στο λιμάνι της Χίου προερχόμενος από τον Πειραιά, έχοντας κρυμμένα ναρκωτικά στους… πάτους των παπουτσιών που φορούσε!

Ο τετράποδος ανιχνευτής αντέδρασε θετικά μόλις μύρισε τον 22χρονο κι έτσι οι άνδρες του Λιμενικού του έκαναν λεπτομερή σωματική έρευνα, κατά την οποία βρήκαν πού είχε κρύψει τρεις συσκευασίες που περιείχαν κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή “σοκολάτας” συνολικού βάρους 152,20 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν μαζί με ένα κινητό και 190 ευρώ.

Κατά την προανάκριση προέκυψε ότι ο νεαρός σκόπευε να παραδώσει τα ναρκωτικά σε έναν 24χρονο ομοεθνή του, ο οποίος συνελήφθη και στο σπίτι του στην περιοχή Βαρβάσι ο σκύλος ανιχνευτής ξετρύπωσε μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 0,8 γραμμαρίου και έναν αυτοσχέδιο πλαστικό ναργιλέ. Άλλος ένας πλαστικός ναργιλές κατασχέθηκε μαζί με 65 τουρκικές λίρες και 20 ισραηλινά σέκελ στο σπίτι του 22χρονου και οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου.

protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου