LIFE STYLE

Καβάλα: Πρόταση γάμου με… 10 σκηνοθέτες! Δάκρυα χαράς από τη μέλλουσα νύφη [εικόνες]

καβάλα-πρόταση-γάμου-με-10-σκηνοθέτες-168700

Μια πρόταση γάμου υπερπαραγωγή έκανε στην κοπέλα του Χαρούλα, ο Δημήτρης από την Καβάλα. Από τις πέντε η ώρα το απόγευμα του Σαββάτου 7 Μαρτίου, άρχισε να στήνεται το χάπενιγκ. «Ο Δημήτρης με τη Χαρούλα, η οποία δεν γνώριζε φυσικά απολύτως τίποτα, είχαν βγει έξω και η αδελφή του Δημήτρη ήρθε στο διαμέρισμά του, το στόλισε με δεκάδες κεριά και μπαλόνια, ενώ οι γονείς του μαζί με φίλους και γνωστούς ανεβήκαμε στην ταράτσα του δικού μου σπιτιού και ετοιμάσαμε τα σχετικά.

Κρυφτήκαμε να μη φαινόμαστε και γύρω στις 17.30 εμφανίστηκε το ζευγάρι. Μπήκαν στην πολυκατοικία, ανέβηκαν στο διαμέρισμα και σε ένα δυο λεπτά, όπως είχε σχεδιαστεί, βγήκαν στο μπαλκόνι. Εκεί ο Δημήτρης αφού έδωσε ένα δαχτυλίδι στη Χαρούλα, γονάτισε και της έκανε πρόταση γάμου ενώ την ίδια στιγμή εμείς από το ταρατσάκι απλώσαμε το πανό με τη φράση «Χαρούλα, θέλεις να με παντρευτείς;» και συγχρόνως ανάψαμε τα καπνογόνα.

Παράλληλα ένα drone που χειριζόταν ένας φίλος του Δημήτρη, «τραβούσε» σε βίντεο τις μοναδικές αυτές στιγμές του ζευγαριού ενώ το χάπενιγκ έκλεισε με δεκάδες πυροτεχνήματα. Η Χαρούλα κυριολεκτικά «έπαθε την πλάκα της» και συγκινήθηκε τόσο πολύ που δάκρυα χαράς κύλησαν στα μάτια της.

Πηγή: proininews.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου