ΕΛΛΑΔΑ

Ποτάμι: Να μην μας υπολογίζουν στις δημόσιες σχέσεις για το Ασφαλιστικό

ποτάμι-να-μην-μας-υπολογίζουν-στις-δημ-165834

«Είναι σαφές ότι οι συναντήσεις του κ. Κατρούγκαλου είναι για τους φωτογράφους. Καμία συζήτηση, καμία αλλαγή, καμία διόρθωση δεν μπορεί να γίνει επί των προτάσεών τους» αναφέρει ο Σταύρος Θεοδωράκης εν όψει των επαφών του υπουργού Εργασίας για το Ασφαλιστικό.

Ολόκληρη η δήλωση του επικεφαλής του Ποταμιού για το θέμα:

«Βρήκε, λοιπόν, η κυβέρνηση τη λύση για το ασφαλιστικό και αυτές τις ώρες την στέλνει -αν δεν την έχει στείλει ήδη -στην «τρόικα» για έγκριση. Ταυτόχρονα ο αρμόδιος υπουργός ενημερώνει τους αρχηγούς αλλά και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την πρόταση της κυβέρνησης.

Είναι σαφές ότι οι συναντήσεις του κ. Κατρούγκαλου είναι για τους φωτογράφους. Καμία συζήτηση, καμία αλλαγή, καμία διόρθωση δεν μπορεί να γίνει επί των προτάσεών τους.

Μόνο χειραψίες, αλληλοκατανόηση και κρύα χαμόγελα. Θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω. Το Ποτάμι δεν είναι διατεθειμένο να ακολουθήσει το πρόγραμμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης. Δεν έχουμε τις ίδιες προτεραιότητες με την κυβέρνηση, ούτε προφανώς και με τα άλλα πολιτικά κόμματα.

Δεν θα μετέχουμε, λοιπόν, σε συναντήσεις ’έτσι χωρίς πρόγραμμα’ επειδή οι τύποι το επιβάλλουν. Ήμασταν και είμαστε παρόντες για τα σημαντικά. Να συνεννοηθούμε πως θα σωθεί η χώρα. Όχι να συνεννοηθούμε πως θα είναι το κάδρο της οικογενειακής φωτογραφίας του πολιτικού συστήματος. Στα θεάματα, λοιπόν, και στις παράτες να μην μας υπολογίζουν.»

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου