ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Άλκη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με το «τάγμα εφόδου» στη Χαριλάου

δολοφονία-άλκη-νέο-βίντεο-ντοκουμέντ-163731

Μία εβδομάδα μετά τη δολοφονία του Άλκη, έρχεται στο φως ένα νέο βίντεο που είχαν στα χέρια τους οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή. Δείχνει τον τρόπο που το «τάγμα θανάτου» των χούλιγκαν έφτασε στο σημείο που ο Άλκης και οι δύο φίλοι του περπατούσαν μετά από βόλτα. Εικόνες που οδήγησαν τους αστυνομικούς σε συμπεράσματα και στα ίχνη των ατόμων που έψαχναν. Εικόνες που βοήθησαν αρχικά στο να φανεί ποια ήταν τα αυτοκίνητα που μετέφεραν τους αυτοαποκαλούμενους «οπαδούς» ώστε η έρευνα να συνεχιστεί και να προχωρήσει σε βάθος.

Η πομπή του θανάτου

Πιο συγκεκριμένα, νέο βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, από την κάθοδο των αυτοκινήτων επί της οδού Πλαστήρα και περίπου 150 μέτρα (δύο στενά) πριν από την οδό Γαζή, όπου σημειώθηκε η δολοφονική επίθεση στον 19χρονο Άλκη και τους φίλους του. Διακρίνονται τα τρία αυτοκίνητα των δραστών να κατεβαίνουν την Πλαστήρα.

Η ώρα είναι 16 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ελάχιστα δηλαδή πριν οι δράστες κατεβούν από τα αυτοκίνητά τους και εξαπολύσουν την άγρια επίθεση, στους τρεις φίλους που επέστρεφαν από βόλτα στα σπίτια τους.

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου