ΕΛΛΑΔΑ

Νεαροί πέταξαν μολότοφ σε καφετέρια στο Κορωπί

νεαροί-πέταξαν-μολότοφ-σε-καφετέρια-σ-163497

Στόχος εμπρηστικής επίθεσης με βόμβες μολότοφ από ομάδα νεαρών έγινε τα ξημερώματα μια καφετέρια στο Κορωπί.

Όπως καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, μια παρέα νεαρών είχαν πάει χθες το πρωί στην καφετέρια ως πελάτες και τους έκανε παρατήρηση για τη συμπεριφορά τους. Ο ίδιος κάνει λόγο για ανήλικους μαθητές που έβαζαν τα πόδια τους στα τραπέζια και ενοχλούσαν τους υπόλοιπους πελάτες.

Ο επιχειρηματίας τους έκανε παρατήρηση και οι νεαροί αντέδρασαν. Φεύγοντας παραλίγο να πιαστούν στα χέρια και οι μαθητές τον απείλησαν πως θα επιστρέψουν.

Λίγο μετά τις 2.30 τα ξημερώματα, 3 νεαροί, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έσπασαν τη τζαμαρία της καφετέριας, έριξαν στο εσωτερικό 2 βόμβες μολότοφ και εξαφανίστηκαν. Από την επίθεση προκλήθηκε πυρκαγιά στο μαγαζί και χτύπησε ο συναγερμός.

Ο πατέρας του επιχειρηματία άκουσε το συναγερμό και ειδοποίησε την αστυνομία η οποία έσπευσε στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Κολοκοτρώνη στο Κορωπί.

«Χτύπησε ο συναγερμός, ήρθα εδώ και είδα φωτιά να καίει μέσα και σπασμένο το τζάμι. Μετά ήρθε η αστυνομία. Από ο, τι είπε η γειτόνισσα, ήταν 3 παιδιά, έσπασαν το τζάμι και γέλαγαν κιόλας», λέει στο protothema.gr ο πατέρας του ιδιοκτήτη ο οποίος μπήκε μέσα στο μαγαζί για να σβήσει τη φωτιά.

protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου