ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε και ο ένατος ύποπτος

δολοφονία-άλκη-παραδόθηκε-και-ο-ένατο-162999

Πρόκειται για τον Έλληνα για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία του Άλκη, μέλος σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Αθήνα.

Παραδόθηκε ο ένας από τους δύο καταζητούμενους για τη δολοφονία του Άλκη, ο «Αθηναίος» όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλούν. Πρόκειται για τον 25χρονο Έλληνα που αναζητούνταν στην Αθήνα καθώς ήταν μέλος συνδέσμου του ΠΑΟΚ στην πρωτεύουσα. Αυτή τη στιγμή από τους 11 υπόπτους εκκρεμεί η σύλληψη του 20χρονου που σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαφύγει στην Αλβανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε πριν από λίγο ο ΣΚΑΙ, παρότι υπήρχαν αναφορές που ήθελαν τον νεαρό να κρύβεται στην Αθήνα, εκείνος βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη.

Ο συγκεκριμένος δεν έχει συλληφθεί ποτέ, ούτε καν προσαχθεί και αμέσως μετά το φονικό σκηνικό στου Χαριλάου, εξαφανίστηκε. Μάλιστα, μέχρι στιγμής, δεν έχουν καταφέρει να βγάλουν άκρη με το κινητό του τηλέφωνο, ούτε να δώσουν εξήγηση στο γιατί ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα το ένταλμα για τον 20χρονο

Την ίδια στιγμή εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθεί από τον αρμόδιο εισαγγελέα διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον ύποπτο που διέφυγε στην Αλβανία – τον μόνο που αυτή τη στιγμή καταζητείται – για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Αλκη Καμπανού.

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ και ερωτηθείς για τις συλλήψεις που εκκρεμούν, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, είπε ότι: «Αναμένουμε εντός της ημέρας από τον αρμόδιο Εισαγγελέα να προβεί στην αντίστοιχη πράξη για να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης και να ζητήσουμε από το Αλβανικό κράτος να τον συλλάβει προκειμένου να έρθει και να δικαστεί στη χώρα μας».

Ο κ. Θεοδωρικάκος χαρακτήρισε «ζήτημα τιμής» για την αστυνομία, για τη δικαιοσύνη και την ελληνική πολιτεία να βρεθούν οι ένοχοι και να αποδοθεί η δικαιοσύνη και εκτίμησε ότι «η αλήθεια θα λάμψει και σύντομα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου